• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Antirobos sloten / stuurslot

Een stuurslotkabel slot, oftewel een antirobos slot is erg belangrijk voor je scooter. Zo voorkom je dat dieven met je dure scooter er van door gaan namelijk. We leggen je graag uit wat het voordeel is van een antirobos slot en waarom je, mits je een scooter met een gerust hart wilt achterlaten, het beste toch kan kiezen voor dit erg veilige slot voor aan je stuur. Met een antirobos slot weet je dat diefstal door een persoon die enkel het contactslot forceert niet mogelijk is.

Antirobos-slot / slotkabel aan stuur
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 31-60 van 137

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 31-60 van 137

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Verschillende merken antirobos sloten

Er zijn verschillende soorten antirobos sloten van diverse merken. Sommige merken, zoals CLM, DMP of het merk Luma leveren betrouwbare sloten die gemakkelijk te installeren zijn op vrijwel ieder type scooter en zorgen voor een goede beveiliging. Als je sloten van een van deze merken koopt, dan weet je dat je jouw scooter vertrouwd in de stalling kan achterlaten. De sloten voor de scooters worden meestal door de fabrikant van de scooter zelf ook ontworpen. Ze zijn dus specifiek bedoeld voor de scooters en dit heeft een groot voordeel natuurlijk. Dat is dat je weet als scooter eigenaar dat het altijd perfect past bij je scooter en dat montage altijd moet lukken. Vooral met de extra benodigde montagematerialen die bij het slot geleverd worden.

Waarom een antirobos slot?

Wanneer je gebruik gaat maken van een betrouwbaar scooterslot, zoals een antirobos slot voor op je Vespa bijvoorbeeld, kan je ervan uitgaan dat je scooter een stuk veiliger is dan zonder dit secure slot er aan. Het slot bestaat eigenlijk uit een tweetal onderdelen. Allereerst is er de beugel van het slot en hiernaast bestaat het uit een ketting. De beugel zit aan de scooter zelf stevig vastgemaakt. De kabel zit dan weer met een versteviging vast aan de beugel. Simpelweg de kabel ontkoppelen van de beugel is voldoende om het vrij te geven. Nog een voordeel is dat je het bovendien gemakkelijk kunt laten monteren of dit overdragen aan een professionele scooter maker.

Waar zit het slot precies op de scooter?

Het slot wordt bevestigd onder je zadel. In plaats van dat je extra sloten moet meenemen weet je dus dat dit slot altijd bij je scooter zit en ook waar. Het antirobos slot lijkt qua werking op een bekender type slot: het stuurslot. Het verschil zit hem in de stevigheid. Een antirobos slot is een heel stuk steviger dan een stuurslot en is dus nog moeilijker om te kraken. Het is ook een slot dat redelijk nieuw is, maar snel aan populariteit toeneemt.

Antirobos slot snel geleverd

Wanneer je een slot besteld gaan we direct aan de slag en is het meestal erg snel thuisbezorgd bij je. In de meeste situaties heb je het slot de volgende werkdag al in huis en hoef je het simpelweg enkel te installeren onder je zadel. We maken gebruik van goede verpakkingsmaterialen en hierdoor weet je ook zeker dat het slot dat je besteld hebt geen verdere beschadigingen kan oplopen tijdens de verzending ervan. Zoals hierboven al is aangegeven zijn de benodigde extra montage onderdelen altijd bij het slot geleverd en daarnaast zit er ook altijd een extra reserve sleutel voor het slot standaard meegeleverd in het pakket.