• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Hercules Sachs Sparta

Hercules is een Duitse rijwielfabriek, die vanaf 1912 lichte motorfietsen produceerde. De Hercules bromfietsen staan bekend om hun wiegvoorvork ofwel tuimelvoorvork genaamd. De Hercules bromfietsen werden geleverd met een Sachs motorblok. Ook de Sparta bromfietsen werden uitgerust met een Sachs motorblok. In 1886 werd Hercules, door Carl Marshütz, opgericht als fietsenfabriek, daarna werden er 1903 ook de eerste motorfietsen gebouwd.

Hercules Sachs Sparta slijtagedelen
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 31-60 van 64

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 31-60 van 64

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Een uitgebreide bromfiets met een grote geschiedenis

Omdat de geschiedenis zeer gewaardeerd wordt bij old timers en het bij de Hercules Sachs Sparta allemaal wat ingewikkelder in elkaar zit kunt u hier de volledige geschiedenis van Hercules, Sachs en Sparta vinden.

Drie Fabrikanten. Eén uitstekende bromfiets

De Hercules Sachs Sparta is een model apart. Dit komt doordat het een bromfiets is met onderdelen van 3 verschillende fabrikanten. Het kan daarom lastig zijn om snel en eenvoudig de onderdelen voor uw Hercules Sachs Sparta te vinden. Bij Zandri helpen wij u hierbij! Wij hebben ervoor gezorgd dat u alle onderdelen gemakkelijk en onderverdeeld in verschillende categorieën kunt vinden. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over de Classic Parts, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken of natuurlijk via de mail.