• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Kilometertellers scooter

Bij het rijden op je scooter is het belangrijk om op de hoogte te zijn van je snelheid en de afgelegde afstand. Een goede kilometerteller voor je scooter helpt je hierbij. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment kilometertellers voor diverse scooters, van eenvoudige modellen tot geavanceerde tellers met extra functies zoals toerenteller en benzinemeter. Ontdek ons aanbod en kies het type scooter kilometerteller dat het beste bij jou past.

Kilometerteller / cockpit
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 286

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 286

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Diverse Soorten Kilometertellers

Wij bieden een breed scala aan kilometertellers voor verschillende scooters. Onze producten zijn compatibel met diverse merken en modellen, zodat je altijd een passende kilometerteller voor jouw scooter of brommer kunt vinden. Van eenvoudige analoge tellers tot geavanceerde digitale modellen met extra functies zoals toerenteller en benzinemeter, bij ons vind je altijd die teller die bij jouw scooter past.

Eenvoudige Montage

Onze kilometertellers zijn eenvoudig te monteren op je scooter. Je kunt kiezen uit verschillende soorten aansluitingen, zoals man stekker of vrouw stekker, afhankelijk van je scootertype. Met de juiste stekker en montage-instructies kun je snel en eenvoudig je nieuwe kilometerteller installeren.

Accessoires en Onderdelen

Naast onze uitgebreide selectie kilometertellers, bieden we ook accessoires en scooteronderdelen aan die je helpen om je teller optimaal te laten functioneren. Denk hierbij aan stekkers, bevestigingsmateriaal en vervangende onderdelen. Zo zorg je ervoor dat je kilometerteller altijd nauwkeurig en betrouwbaar blijft.

Kilometertellers voor Verschillende Scooters

Ons assortiment kilometertellers is geschikt voor diverse scooters, waaronder populaire modellen zoals Piaggio Zip en Vespa Sprint. Bij het kiezen van een nieuwe kilometerteller voor je scooter is het belangrijk om rekening te houden met het type scooter en de bijbehorende aansluitingen. Zo zorg je ervoor dat je nieuwe teller perfect past en optimaal functioneert.

Snelle Levering en Eenvoudig Retourneren

Bij ons kun je rekenen op een snelle levering van je nieuwe kilometerteller. Zodra je de juiste teller hebt gekozen, voeg je deze eenvoudig toe aan je winkelwagen en reken je af. Wij zorgen ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden, zodat je jouw nieuwe kilometerteller binnen de kortste keren in gebruik kunt nemen. Mocht je toch niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je jouw product eenvoudig retourneren.