• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Tellerglas

Het tellerglas is een onderdeel van het dashboard of de kilometerteller. Het tellerglas op een scooter kan verschillende vormen en maten hebben, afhankelijk van het merk en model van de scooter. Sommige tellerglazen zijn rond van vorm en hebben een analoge snelheidsmeter en kilometerteller, terwijl andere tellerglazen digitaal zijn en meer gedetailleerde informatie kunnen weergeven. Het tellerglas op een scooter is meestal gemaakt van duurzaam en krasbestendig glas om ervoor te zorgen dat het lang meegaat en bestand is tegen de elementen en de trillingen van het rijden op de weg.

Tellerglas/ tellerand
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 99

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 99

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tellerglas smoke

Het is een donker getint (smoke) glas dat ervoor zorgt dat de informatie op het display minder fel en opvallend is. Een smoke tellerglas is erg populair onder de Piaggio Zip en Vespa Sprint eigenaren. Het donkere glas van een tellerglas smoke kan echter ook de zichtbaarheid van de informatie beperken, vooral bij slechte lichtomstandigheden. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat de informatie nog steeds goed zichtbaar is en gemakkelijk af te lezen is voordat u kiest voor een tellerglas smoke.

Groot assortiment tellerglazen

Bij Zandri hebben we een groot assortiment tellerglazen voor vrijwel alle scooters. Denk bijvoorbeeld aan Piaggio, Peugeot, Yamaha, Kymco, Vespa en meer. Alle onderdelen zijn makkelijk en snel te bestellen in de Zandri webshop. Komt u er niet helemaal uit of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste scooteronderdelen? Zoek het onderdeel via de technische tekening. Dan weet u zeker dat het onderdeel op uw scooter past. Ook kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Om u op weg te helpen tijdens het monteren, hebben wij ook handige montagevideo's bij de producten staan.