• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Voorscherm / voorkap scooter

Ben je op zoek naar een nieuwe voorkap voor je scooter? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan voorkappen voor verschillende soorten en merken scooters. Of je nu de uitstraling van je retro scooter wilt veranderen, of een vervanging nodig hebt voor je Piaggio Zip, wij hebben precies wat je zoekt.

Voorkappen
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 716

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 716

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Voorkappen voor scooters

Onze voorkappen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren zoals mat zwart en Jaguar groen, er is altijd een kleur die bij je stijl en scooter past. We hebben zowel een complete kappenset als losse kappen, dus of je nu je volledige scooter wilt transformeren of gewoon een enkele kap wilt vervangen, wij hebben de oplossing voor jou.

Online scooter kappen kopen

We begrijpen dat elke scooter uniek is, en daarom hebben we specifieke voorkappen voor populaire modellen zoals de Vespa Sprint en Vespa Primavera. En het stopt niet bij Vespa. We hebben ook voorkappen voor de Peugeot Speedfight 3, Peugeot Vivacity, Peugeot Kisbee, en zelfs de charmante SYM Mio. Maar als je een Gilera Runner hebt, maak je geen zorgen. Wij hebben ook voor jou de juiste voorkap. Onze voorkappen zijn ontworpen om perfect te passen en de aerodynamica van je scooter te verbeteren. Ze zijn ook eenvoudig te monteren, zodat je je scooter snel weer op de weg kunt krijgen. Het veranderen van je scooter kappen kan een groot verschil maken in hoe je scooter eruit ziet en aanvoelt. Met onze hoge kwaliteit voorkappen en kappensets, kun je je scooter een nieuwe look geven en het echt uniek maken. Neem een kijkje op onze website en ontdek ons brede assortiment van scooter kappen. Bij ons kun je altijd de juiste voorkap vinden die perfect bij je scooter past.