• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Kickstart rondsel

Een kickstart rondsel is een onderdeel van de kickstarter van de scooter. Het is een tandwiel dat zich op de kickstarteras bevindt en in contact staat met de starterkrans op de krukas. Wanneer de kickstarter wordt gebruikt, draait het rondsel rond en grijpen de tanden van het rondsel in elkaar met de tanden van de starterkrans, waardoor de krukas van de motor in beweging wordt gebracht.

Kickstart rondsel
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 84

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 84

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kickstart rondsel vervangen

Een goed werkend kickstart rondsel is belangrijk voor een soepele start van de scooter. Als het kickstart rondsel versleten of beschadigd is, kan het moeilijk zijn om de scooter te starten met de kickstarterpedaal. Dit kan leiden tot frustratie en vertraging, vooral als de scooter accu leeg is of als er problemen zijn met de elektrische starter. Als u merkt dat uw scooter moeilijk start met de kickstarter, is het belangrijk om het kickstart rondsel te inspecteren op tekenen van slijtage of beschadiging. Als het rondsel versleten of beschadigd is, moet het worden vervangen door een nieuw rondsel dat geschikt is voor het merk en het model van de scooter.

Kickstart rondsel onderhouden

Het is ook belangrijk om het kickstart rondsel regelmatig te smeren met smeermiddel om slijtage te verminderen en een soepele werking te garanderen. Het is raadzaam om de kickstarter en het kickstart rondsel te onderhouden volgens de aanbevelingen van de fabrikant om optimale prestaties te behouden.