• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Diverse vet / vaseline / koper spray

welkom bij Zandri, dé specialist op het gebied van diverse vetten. Of je nu op zoek bent naar kopervet, lagervet of andere vetten, bij Zandri vind je een ruim assortiment van bekende merken. Onze grote voorraad en expertise maken ons de ideale bestemming voor al je smeermiddelenbehoeften. 

Diverse vet / vaseline / koper spray
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 36

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 36

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kopervet

Kopervet is een essentieel smeermiddel voor verschillende toepassingen. Het biedt uitstekende bescherming tegen corrosie en hoge temperaturen. Of je nu werkt aan remmen, uitlaatsystemen of andere metalen onderdelen, kopervet zorgt voor een soepele werking en verlengt de levensduur van je apparatuur. Bij Zandri hebben we diverse merken kopervet van hoge kwaliteit, zodat je altijd kunt vertrouwen op de beste prestaties. 

Lagervet

Lagervet is een ander belangrijk smeermiddel dat wordt gebruikt voor het smeren van lagers, wiellagers en andere draaiende delen. Het biedt bescherming tegen wrijving en slijtage, waardoor de levensduur van je scooter wordt verlengd. Bij Zandri hebben we een breed scala aan lagervetten, geschikt voor verschillende toepassingen en belastingen. Onze voorraad bestaat uit bekende merken die garant staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Vaseline

Vaseline is een veelzijdig smeermiddel dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Het is ideaal voor het smeren van bewegende delen, het beschermen van metalen oppervlakken tegen roest en het voorkomen van corrosie. Daarnaast kan vaseline worden gebruikt als afdichtmiddel voor elektrische verbindingen en als bescherming tegen vocht. Bij Zandri hebben we een ruime keuze aan vaseline van gerenommeerde merken, zodat je kunt vertrouwen op de beste kwaliteit. 

Zandri

Of je nu kopervet, lagervet of andere vetten nodig hebt, Zandri is jouw betrouwbare partner. Bezoek onze website en ontdek ons uitgebreide aanbod aan smeermiddelen van bekende merken. Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle levering en uitstekende klantenservice. Bij Zandri staan we klaar om je te helpen bij al je smeermiddelenbehoeften