• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Remvloeistof 

Welkom bij Zandri, dé online winkel voor al je scooter- en brommeronderdelen. In dit artikel zullen we je alles vertellen over remvloeistof, een essentieel onderdeel van het remsysteem van je tweewieler. Lees verder en ontdek waarom het belangrijk is om de juiste remvloeistof te kiezen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je remmen altijd optimaal presteren. 

Remvloeistof
Filters
Tonen als Rooster Lijst

12 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Rooster Lijst

12 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

 Waarom is remvloeistof belangrijk voor jouw scooter of brommer? 

Remvloeistof speelt een cruciale rol in het remsysteem van je scooter of brommer. Het zorgt voor de overdracht van de remkracht van de remhendel naar de remklauwen. Bovendien is remvloeistof ontworpen om hoge temperaturen te weerstaan en vochtabsorptie te minimaliseren, wat de prestaties en veiligheid van je remmen verbetert. 

 Remvloeistof vervangen

Het is essentieel om de remvloeistof op tijd te vervangen om de goede werking van je remsysteem te garanderen. Remvloeistof absorbeert namelijk na verloop van tijd vocht uit de omgeving, wat het kookpunt verlaagt en de remprestaties kan verminderen.  Het vervangen van de remvloeistof is een klus die je zelf kunt uitvoeren. Zorg ervoor dat je de juiste remvloeistof voor jouw scooter of brommer kiest en volg de instructies in het reparatiehandboek van je voertuig. Als je twijfelt, raadpleeg dan een professionele monteur. 

 Belangrijke aandachtspunten

Compatibiliteit: Controleer altijd of de remvloeistof die je kiest compatibel is met je remsysteem. Raadpleeg het instructieboekje van je scooter of brommer of vraag advies aan een deskundige. 

Koop remvloeistof bij Zandri! 

Bij Zandri vind je een breed assortiment aan remvloeistoffen van gerenommeerde merken die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Of je nu DOT 4, DOT 5 of DOT 5.1 remvloeistof nodig hebt, bij Zandri ben je aan het juiste adres. Bestel eenvoudig online en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Wacht niet langer en bestel vandaag nog bij Zandri!