• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Gashendels

Nieuwe gashendel nodig voor je brommer of scooter? Verken ons uitgebreide aanbod en zorg voor een perfect werkend voertuig.
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 189

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 189

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Hoe werkt een gashendel?

Een gashendel is een essentieel onderdeel van je scooter of brommer waarmee je de snelheid van je voertuig regelt. Door aan de gashendel te draaien, wordt de hoeveelheid brandstof die naar de motor gaat aangepast, waardoor je de snelheid kunt verhogen of verlagen. Het is verbonden met de carburateur of het brandstofinjectiesysteem van je voertuig en speelt een cruciale rol bij het regelen van de motorprestaties.

Soepel accelereren

Met een goed functionerende gashendel kun je soepel accelereren en de snelheid van je scooter of brommer gemakkelijk aanpassen aan verschillende rijomstandigheden. Het zorgt voor een responsieve en nauwkeurige controle over je voertuig, wat essentieel is voor een veilige en comfortabele rijervaring.

Comfortabele rijervaring

Een ergonomisch ontworpen gashendel draagt bij aan een comfortabele rijervaring. Het handvat moet gemakkelijk te bedienen zijn en goed in de hand liggen, zodat je langere ritten zonder vermoeidheid kunt maken.

Wat moet je doen als je gas blijft hangen?

Het kan voorkomen dat het gas van je scooter of brommer blijft hangen, wat gevaarlijk kan zijn tijdens het rijden. Als dit gebeurt, is het belangrijk om kalm te blijven en de volgende stappen te volgen:

Rustig blijven

Probeer rustig te blijven en paniek te vermijden. Paniek kan leiden tot onbedoeld hard remmen of andere gevaarlijke manoeuvres.

Remmen

Gebruik de remmen om de snelheid van je voertuig te verminderen. Druk geleidelijk aan op de remmen en vermijd abrupt remmen om te voorkomen dat je de controle verliest.

Motor uitschakelen

Schakel de motor uit door de contactsleutel naar de "uit" positie te draaien. Dit zal de brandstoftoevoer naar de motor stoppen en het gaspedaal loslaten.

Hoe duur is een gashendel?

De prijs van een gashendel kan variëren afhankelijk van het merk, de kwaliteit en het type voertuig waarvoor het bestemd is. Bij Zandri bieden we een breed assortiment gashendels aan tegen betaalbare prijzen, zodat je gemakkelijk een vervanging kunt vinden die past bij jouw budget en behoeften.