• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Scooter koffers

Een scooter koffer is erg handig om bagage veilig en gemakkelijk mee te nemen op uw scooter of brommer. De meeste topkoffers zijn ook afsluitbaar met een slot. In bepaalde gevallen kan een mand ook erg handig zijn. Wilt u kinderen meenemen op de scooter of brommer? Zorg dan dat u een goedgekeurd kinderzitje gebruikt. In de linker kolom kunt u eenvoudig selecteren op product en merk om snel het juiste artikel te vinden. Hulp nodig? Lees onze keuzehulp topkoffers of spreek ons aan op de chat rechts onderin uw scherm.

Topkoffer
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 86

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 86

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Waarom een koffer op je scooter?

Veel mensen reizen met een scooter rond. Dit kan zijn, omdat ze dit een makkelijk te gebruiken vervoermiddel vinden, maar ook omdat ze bijvoorbeeld geen rijbewijs voor een auto hebben of geen mogelijkheid hebben om met het openbaar vervoer te reizen. Net zoals een auto niet zonder kofferbak kan, kan een scooter haast niet zonder scooter koffer. Met een mooie en handige scooter koffer zorg je ervoor dat je goed op reis kunt gaan en dat je je spullen veilig mee kunt vervoeren. Je bent hier aan het juiste adres voor verschillende soorten scooter koffers die je aan kunt schaffen. De scooter koffers zijn veilig te gebruiken en goedkoop in de aanschaf.

Scooter manden

Scooter manden zijn handige manden die je ook wel eens op een fiets bevestigd ziet. Deze manden zijn speciaal gemaakt om er kleine spulletjes in te vervoeren. Ze zijn makkelijk te bevestigen met bevestigingshaken en daarnaast heb je de keuze uit manden met of zonder deksel. Het leukste aan de scooter manden is dat deze zijn gemaakt van riet of van roestvrij staal. Het hangt geheel af van je persoonlijke stijl om te bepalen welke soorten manden goed bij jou en je scooter passen. Een zwarte mand past bijvoorbeeld goed bij elke scooter, of het nu gaat om een oude scooter of een moderne en nieuwe scooter. De manden zijn van stevige materialen gemaakt die goed bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor kun je ze aan de scooter bevestigd laten zonder dat je ze steeds naar binnen hoeft te brengen.

Verschillende soorten koffers

Naast mooie scooter manden, heb je ook verschillende andere soorten scooter koffers van verschillende merken.

Scooter koffer retro

Als je wilt gaan voor een authentieke look op de scooter, dan is de retro scootermand misschien wel iets voor jou. Deze scootermand is gemaakt van riet en is voorzien van een handige klep, zodat je al je spullen er veilig in kunt opbergen zoals bijvoorbeeld je scooterhelm. Met een handige sluiting blijven je spullen tijdens het rijden goed in de mand liggen en zorgt geen enkele hobbel op de weg ervoor dat je spullen uit de mand vallen.

Scooter koffer met rugsteun

Wat is er nu handiger dan een scooter koffer waaraan een rugsteun bevestigd is? Je kunt dan kiezen voor een achterdrager. Deze handige steun biedt een uitstekende uitkomst wanneer je met de scooter reist als vervoermiddel voor woon werkverkeer, en wanneer je ook meteen op zoek bent naar een rugsteuntje. Deze combinatie zie je steeds meer voorkomen op een scooter. Naast dat dit een van de populairste scooteronderdelen is die je kunt bevestigen aan de scooter, zie je een achterdrager ook steeds voorkomen als onderdeel dat standaard op een scooter bevestigd is.

Pizzakoffer

Je ziet pizzabezorgers steeds langsrijden met een handige doos op de achterkant van de scooter. In deze doos vervoeren ze de pizza. Deze bezorgboxen bieden voldoende ruimte voor meer pizza's en andere spullen. Het eten wordt er ook goed in warm gehouden. Ben je ook op zoek naar zo'n handige pizzakoffer voor de scooter? Dan kun je deze nu ook kopen en bevestigen op je eigen scooter. Zo heb je de mogelijkheid om zelf eten te vervoeren zonder dat het snel koud wordt.

Scooter koffer online bestellen

Een scooterkoffer online bestellen doe je makkelijk en snel op onze website. Het is natuurlijk belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden die je hebt op je scooter. Het is niet mogelijk om op elke scooter een scooterkoffer te bevestigen. Veiligheid gaat altijd voorop, en daarom is het aan te raden om goed te kijken naar veilige manieren om een scooterkoffer op je scooter te bevestigen. Kies voor de koffer die je graag wilt hebben en plaats deze in je winkelmandje. Vervolgens kun je het bestelproces vervolgen, zodat daarna de koffer zo snel mogelijk zal worden bezorgd. Profiteer van de laagste prijzen en houd ook altijd in de gaten of er kortingen gelden. Zo ben je nog goedkoper uit!