• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Achterdrager scooter

Wil je een achterdrager kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Achterdragers zijn handig wanneer je je brommer wilt gebruiken om boodschappen mee te doen of om je spullen op te bergen tijdens langere ritten. Het is belangrijk om de juiste achterdrager te vinden voor jouw behoeften. Op Zandri zijn veel verschillende achterdragers, maar ook originele beugels voor jouw scooter te vinden. Achterdragers zijn speciaal ontworpen om stevig en stabiel te zijn, zodat ze de extra belasting aankunnen die het dragen van de bagage veroorzaakt. Er zijn verschillende soorten achterdragers op de markt, waaronder traditionele modellen die bevestigd worden aan de achterkant van de scooter en moderne opties die speciaal zijn ontworpen om te integreren met het ontwerp van de scooter. Sommige achterdragers zijn zelfs uitgerust met handige functies, zoals verstelbare beugels en vergrendelingssystemen, zodat je je bagage veilig en stevig op de drager kunt bevestigen.

Achterdragers / Klapdragers / Sissybars
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 331

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 331

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Verschillende type achterdragers voor scooters

Scooters zijn praktische en betaalbare vermoermiddelen, en met een goede achterdrager kan je je scooter voor nog meer doeleindes gebruiken. Naast praktische voordelen, kan een achterdrager kopen ook een stijlvolle toevoeging zijn aan het uiterlijk van je scooter. Er zijn verschillende stijlen en ontwerpen beschikbaar, waaronder klassieke en moderne opties, waardoor je scooter een unieke uitstraling krijgt en tegelijkertijd beter in staat is om bagage te vervoeren. Er zijn verschillende soorten achterdragers voor scooters te krijgen: de klapdrager, de kofferdrager en de sissybar. Ieder van deze achterdragers heeft andere eigenschappen en voordelen. Hieronder kan je lezen wat elke achterdrager toe kan voegen aan jouw scooter.

Klapdragers

Een voorbeeld van een populaire klapdrager is een Piaggio zip achterrekje of het achterrek vespa. Dit rekje is in te klappen wanneer je deze even niet nodig hebt, waardoor het geen onnodige ruimte inneemt. Uitgeklapt is deze te gebruiken voor het vervoeren van bijvoorbeeld boodschappen of een schooltas. Deze is perfect voor dagelijks gebruik, en is daarmee ook een van de meest gekozen scooteronderdelen.

Kofferdragers

Kofferdragers bieden meer bergruimte en bescherming voor je spullen dan klapdragers. Een scooterkoffer wordt ook wel een topkoffer genoemd. De kofferdragers zijn vaak gemaakt van stevig materiaal en hebben een sluiting om je spullen veilig op te bergen, zodat je gerust je spullen in de koffer kan laten zitten als je even snel een boodschapje wil doen bijvoorbeeld. Kofferdragers zijn ideaal voor scooterrijders die langere ritten maken, of die waardevolle spullen vervoeren zoals een laptop. Deze koffers zijn meestal ook waterdicht, waardoor je spullen niet nat worden. Sommige kofferdragers zijn zelfs uitgerust met verstelbare of verwijderbare tassen, waardoor je nog meer ruimte hebt om spullen mee te nemen. Het is wel belangrijk te bedenken dat kofferdragers groter en zwaarder zijn dan klapdragers, en dus niet geschikt zijn voor iedere scooter. Een kofferdager is ook erg geschikt voor het bevestigen van bezorgboxen en fietsmanden.

Sissybar / rekje met rugsteun

De sissybar lijkt op een klapdrager, maar heeft ook een rugsteun. Het is daarmee erg populair onder scooterdragers die vaak een passagier mee hebben. Sissybars zijn gemaakt van stevig materiaal en worden vastgemaakt aan de achterkant van de scooter. De sissybar heeft een opklapbaar gedeelte voor je spullen, net als de klapdrager. Ook dit gedeelte kan ingeklapt worden wanneer hij niet in gebruik is. En is hiermee perfect voor dagelijks gebruik, zeker wanneer je regelmatig een passagier meeneemt.

Achterdrager online kopen

Bij Zandri is het mogelijk om een achterdrager online te kopen. Neem je tijd om alle achterdragers te bekijken, en bedenk je welke het beste bij jouw scooter past.

Achterrekje zip

De Piaggio Zip is een populaire scooter en veel rijders zoeken naar een manier om extra opbergruimte te creëren. De achterdrager monteren is een fluitje van een cent: volg de bijgeleverde instructies en hij zit er in een mum van tijd op. Natuurlijk kan je ook naar je locale dealer voor het laten monteren van je achterdrager. Deze originele achterdragers zijn perfect voor de Piaggio Zip, en helpen je op een eenvoudige manier meer spullen met je mee te nemen onderweg.

Achterrekje Vespa Sprint

Ook voor de Vespa Sprint hebben wij originele achterdragers. Deze scooter is een elegante oplossing voor iedereen, en dit achterrekje is specifiek hiervoor ontworpen en past daarmee perfect op dit model. Of je deze nu wilt gebruiken voor je schooltas, of om je boodschappen mee te vervoeren, dit achterrekje voor de Vespa Sprint is een uitstekende keuze!