• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Oppakbeugels

Vind je het soms ook zo vervelend om je scooter van de standaard af te krijgen? Dit begrijpen wij volkomen. Wij bieden dan ook de oplossing voor jou, zodat het niet meer zo’n gedoe is en je snel weg kunt rijden. Een oppakbeugel zorgt ervoor dat je niet alleen sneller kunt vertrekken, maar dient ook nog eens voor extra houvast voor je passagiers! Bij ons ben je aan het juiste adres voor oppakbeugels en andere accessoires die bevestigd kunnen worden op diverse merken en modellen scooters. Kijk snel verder en kies degene die het beste bij je scooter past. Mocht je er niet uitkomen? Wij helpen je graag!

 

Oppakbeugels
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 69

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 69

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Originele oppakbeugel

We bieden diverse soorten en maten oppakbeugels aan, voor ieder wat wils. Zo kun je kiezen voor een originele oppakbeugel voor je scooter, onder andere voor de scootermerken Fosti, Killerbee, Peugeot, maar bijvoorbeeld ook Piaggio/Vespa. Wij laten de keuze bij jou of je gaat voor een originele of een universele oppakbeugel. Een voordeel van een universele is de wat lagere prijs. Naast oppakbeugels bieden wij nog veel meer aan in ons brede assortiment. Denk hierbij aan achterdragers, voorspatbordbeugels, achter- en voorvalbeugels in de kleuren zwart en chroom.

 

Valbeugels

Een van de meest verkochte accessoires bij scooters zijn toch wel de achtervalbeugels. In eerste instantie biedt een valbeugel uiteraard bescherming bij bijvoorbeeld een val of een botsing. Ook zorgt het voor een luxe uitstraling, zeker als je kiest voor chroom. Ons advies is: voorkom hevige schade door te kiezen voor een valbeugel. Wij bieden vele mogelijkheden aan om de valbeugelset van je scooter verder uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan klapdragers en sissybars.

 

Achterdragers

Een achterdrager is perfect om wat kleine spullen op te vervoeren. Het is niet alleen handig, maar de achterdrager ziet er ook nog eens extra mooi uit op de scooter! Wij bieden naast de achterdrager een klapdrager en de Sissybar aan. Kijk snel verder wat het beste bij jouw scooter past!

 

Piaggio Zip

Een van onze bekende modellen op het gebied van oppakbeugels en accessoires is de Piaggio Zip. Verder bieden wij ook onderdelen aan voor de Piaggio Zip in onder meer de kleuren zwart, blauw, rood en wit. Een handig toebehoren voor dit model is bijvoorbeeld het windscherm. Erg praktisch wanneer je je wilt verschuilen voor flinke windvlagen, maar ook bij regen. Of ga je graag voor een “Audi look”? Kijk dan snel bij de koplamp met LED-verlichting! Naast goed zicht tijdens het rijden, zal je heel erg opvallen met dit unieke en moderne exemplaar. Als je gedurende het hele jaar graag op de scooter rijdt, raden wij je het beenkleed R151X van Tucano Urbano aan. Ideaal voor het voorkomen van koude benen en het biedt bescherming bij regen (waterdicht)! Aan alles is gedacht bij het beenkleed: het omvat een groot opbergvak voor spullen en dankzij de ingebouwde luchtkamers heb je zelden last van het klapperen bij hoge snelheden. Wat wil je nog meer?

 

Montage oppakbeugels

Het handige aan onze oppakbeugels is dat het meestal goed te doen is om het zelf te monteren. Bij de originele oppakbeugels ben je zelfs verzekerd van de juiste pasvorm. Vind je het handiger om een voorbeeld van de montage te bekijken? Geen probleem! Bekijk gerust ons YouTube kanaal (Zandri Shop) waar montagevideo’s te vinden zijn die wij hebben gemaakt. Is er geen montagevideo beschikbaar van het bestelde product? Neem dan gerust contact op met onze monteurs via de montagehulplijn. Zij helpen je graag verder als je tegen problemen aan loopt gedurende de montage. Onze monteurs zijn bereikbaar op het telefoonnummer: 0900-7600900 (€ 0,90 per minuut). Daarnaast is het ook mogelijk om je vragen te mailen naar info@zandri.nl. Op werkdagen kun je binnen 24 uur een reactie van ons verwachten.

 

Scooter oppakbeugel online bestellen

Bestel jouw oppakbeugel snel en gemakkelijk via onze website. In de meeste gevallen zijn de producten op voorraad. In dat geval geldt: op werkdagen voor 23.00 uur besteld, is morgen al in huis!