• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

afhalen

Hoe werkt een bestelling afhalen op onze locatie in Groesbeek?

stap 1. U plaatst en betaalt uw bestelling online via de website.
stap 2. Uw bestelling wordt gepickt in het magazijn, dit duurt +/- 3 uur.
stap 3. Wij sturen u een mailtje zodra de bestelling klaarligt om af te halen.
U kunt niet afhalen voordat u deze e-mail ontvangen heeft. 

Let op!
☝️Dit geldt alleen voor producten waarbij op de website vermeld staat "Is op voorraad, op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis!"
☝️U kunt uw bestelling pas afhalen nadat u een e-mail ontvangt met onze bevestiging dat het pakket klaarligt. 
☝️U kunt niet betalen / bijbestellen aan de afhaalbalie, de betaling dient altijd online, tijdens het bestellen te gebeuren.

 

*Heeft u een product(en) besteld met de levertijd 1-3 werkdagen, dan kan het maximaal 3 werkdagen duren voordat uw bestelling klaarligt. U kunt de bestelling pas afhalen zodra u een mailtje heeft ontvangen waarin wij bevestigen dat de bestelling klaar ligt.

 

*Bestelt u producten waarbij vermeld staat "op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis!" en één of meer producten met een levertijd van 1-3 werkdagen dan zal de bestelling niet dezelfde dag af te halen zijn.  Hou er dan rekening mee dat de bestelling binnen 3 werkdagen klaar zal liggen.  

 

Openingstijden afhaalbalie Zandri |De Ren 4 | 6562 JJ | Groesbeek

Openingstijden afhaalbalie
Maandag9:00 uur - 21:00 uur
Dinsdag9:00 uur - 21:00 uur
Woensdag9:00 uur - 21:00 uur
Donderdag9:00 uur - 21:00 uur
Vrijdag9:00 uur - 21:00 uur
Zaterdag9:00 uur - 17:00 uur
Zondag10:00 uur - 17:00 uur

 

Zandri is een 100% webshop, onze vakkundige verkoop- en servicemedewerkers werken daarom via de telefoon, e-mail, whatsapp en chat. Aan de balie kunnen wij vragen over producten niet beantwoorden. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Orderverwerking kosten:
Bij elke afhaalorder tellen we € 2,-  orderverwerkingskosten.

Retourneren:
Het is ook niet mogelijk om aan de balie producten te ruilen. Wel kunt u een retourpakket inleveren. In het pakket dient wel een ingevuld retourformulier aanwezig te zijn. De medewerker die het pakket aanneemt zal ervoor zorgen dat het pakket op de retourafdeling terecht komt.  Zij zullen het vervolgens binnen 2 werkdagen in behandeling nemen. 

Adres: De Ren 4 | 6562 JK | Groesbeek

Veel gestelde vragen

Ja dit is mogelijk. U kunt deze optie selecteren als u een bestelling plaatst. Uiteraard betaalt u dan geen verzendkosten. Hou er wel rekening mee dat u de bestelling pas kunt afhalen als u een e-mail heeft ontvangen waarin staat dat de bestelling klaar ligt.

Nee dit is niet mogelijk. Afhalen kan pas zodra u een e-mail heeft ontvangen waarin staat dat de bestelling klaarligt om af te halen. Dit kan binnen enkele uren zijn maar kan ook enkele dagen duren als er producten vanuit een ander magazijn (buiten Groesbeek) moeten komen. 

Nee dit is niet mogelijk, een bestelling kan alleen online geplaatst worden.

Nee dit is niet mogelijk, betalen kan alleen online. Wij hebben geen kassa en / of pinmogelijkheid bij het afhaalpunt in Groesbeek.

U ontvangt een e-mail zodra de bestelling klaarligt om af te halen.

Meer vragen?