• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Kabels en kilometertellers

Bij Zandri hebben we een groot assortiment kilometertellermechanismen voor alle scooter- en brommermerken. Noem bijvoorbeeld Piaggio, Peugeot, Yamaha, Kymco, Vespa en meer. Alle onderdelen zijn makkelijk en snel te bestellen in de Zandri webshop. Komt u er niet helemaal uit of heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste onderdeel? Zoek het onderdeel via de technische tekening van uw merk en type scooter. Dan weet u zeker dat het onderdeel op uw scooter past. Ook kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via de chat rechtsonderin het scherm! Om u op weg te helpen tijdens het sleutelen zijn er de Zandri montagevideo's,

Kabels en kilometertellers

Analoge en digitale kilometertellers

Op uw scooter of brommer kunt u zowel een analoge als digitale kilometerteller plaatsen. De keuze is aan u en afhankelijk van smaak en gebruiksgemak. In de Zandri webshop kunt u terecht voor zowel analoge als digitale kilometertellers voor uw scooter of brommer.

Onderdelen kilometertellers

Is een onderdeel van uw kilometerteller kapot en aan vervanging toe? Bekijk onze merken en typen tellers en bestel het onderdeel dat u wilt vervangen. Zo hoeft u niet het hele mechanisme opnieuw te bestellen, maar alleen het betreffende onderdeel. U kunt in de Zandri webshop ook terecht voor; kabelbomen, kapdelen, kilometertellerkabels en tellerglazen.

Toerenstellers scooter en brommer

Veel kilometertellers hebben standaard een toerenteller ingebouwd. Maar u kunt in de Zandri webshop ook losse toerentellers voor uw scooter of brommer bestellen. Uiteraard zijn ook voor toerentellers alle toebehoren en bevestigingsonderdelen beschikbaar.
Zorg bij de montage van zowel uw toerenteller als uw kilometerteller voor de juiste kabel.