• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Classic parts: voor de oldtimer en klassieker

Op zoek naar onderdelen voor uw oldtimer? Bij Zandri delen wij uw passie voor klassiekers. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment aan onderdelen en accessoires voor de liefhebber van deze klassieke tweewielers. Gebruik de linker kolom om uw merk en type te selecteren. Heeft u vragen of kunt u iets niet vinden? Neem eenvoudig contact met ons op via de chat rechtsonderin het scherm.

Classic Parts

Onderdelen en accessoires voor uw classic brommer

Sanders Tweewielers Groesbeek is de off-line winkel en moederbedrijf van Zandri.nl; de grootste online scooter/brommer onderdelenshop van Europa. Na twee keer de publieksprijs tweewielerwinkel van het jaar te hebben gewonnen, zijn we in 2012 begonnen met ZANDRI, met hetzelfde doel; tevreden klanten.

Gespecialiseerd in Classic brommers

Vanaf begin jaren tachtig waren we gespecialiseerd in het importeren van HONDA’S, YAMAHA’S, SUZUKI’S, KREIDLER’S, ZUNDAPP’S, PUCH’S en VESPA’S in 50cc, maar vooral ook in 80 cc. (of meer!!) Nog steeds hebben we veel klanten, waarvan we aan deze nostalgische tweewielers mogen werken. Onze classic parts zijn in een aparte omgeving geplaatst en keurig gerangschikt, zodat je er lekker doorheen kunt scrollen!. Ook hebben we gedetailleerde technische tekeningen, voor praktisch alle scooters en RIEJU schakelbrommers. Mocht u er niet uit komen, neem eenvoudig contact met ons op via de contactpagina.