• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Veilige alarmen en sloten voor uw scooter

Wilt u uw scooter met een gerust hart kunnen stallen, dan hebben wij voor u de juiste oplossing. Wij bieden u een ruime selectie sloten en alarmen aan. Deze zorgen ervoor dat uw scooter veilig geparkeerd staat. De sloten zijn gemakkelijk via onze webshop te bestellen. Tevens staan wij voor u klaar om al uw vragen over sloten en alarmen voor uw scooter te beantwoorden. Voor meer informatie over kettingsloten kunt u terecht bij de Keuzehulp Kettingslot. Ook voor schrijfremsloten hebben wij een aparte keuzehulp voor u geschreven: Keuzehulp schijfremsloten

Alarm en sloten

Goedgekeurde sloten voor uw scooter of brommer

Binnen de gemotoriseerde tweewielerwereld is er een ruime keuze aan diverse sloten. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

Een kettingslot is verplicht voor iedere scooter. Het veiligste is echter om te kiezen voor twee type sloten. Bijvoorbeeld een schijfremslot en een kettingslot. Daarnaast raden wij u aan om bij aanschaf van een scooterslot rekening te houden met een ART3 of ART4 goedgekeurd slot. Deze goedgekeurde sloten worden getest door Stichting Art. Hiermee is uw scooter verzekerd tegen diefstal. Kijk altijd wel even na in de polisvoorwaarden van de verzekeringsmaatschappij of er nog extra eisen worden gesteld. 

Meer informatie over de sloten

Heeft u meer vragen over het aanschaffen van een slot voor uw scooter of brommer? Kijk bij onze Keuzehulp kettingslot of de Keuzehulp schijfremsloten. Toch nog een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op.