• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Topkoffers en manden

Een topkoffer is erg handig om bagage veilig en gemakkelijk mee te nemen op uw scooter of brommer. De meeste topkoffers zijn ook afsluitbaar met een slot. In bepaalde gevallen kan een mand ook erg handig zijn. Wilt u kinderen meenemen op de scooter of brommer? Zorg dan dat u een goedgekeurd kinderzitje gebruikt. In de linker kolom kunt u eenvoudig selecteren op product en merk om snel het juiste artikel te vinden. Hulp nodig? Lees onze keuzehulp topkoffers of spreek ons aan op de chat rechts onderin uw scherm.

Topkoffers en manden

Kinderzitje voor scooter of brommer

Om kinderen vanaf 3 jaar te vervoeren op uw scooter of brommer bent u verplicht een goedgekeurd kinderzitje te gebruiken. Bekijk vooraf welk type kinderzitje voor uw brommer of scooter geschikt is. Wij leveren onder meer een perfect passend kinderzitje voor de scooter dat mooi aansluit bij het zadel. Let ook op of het kind een helm moet dragen! Meer informatie over geschikte kinderzitjes? Bel met onze servicehulplijn.

Topkoffers scooter

Voor scooters leveren wij een groot assortiment aan topkoffers. Wij leveren de scooter topkoffer met bevestitingsset en met drager. Kies de mooiste topkoffer bij uw type scooter. In veel gevallen heeft u de keuze uit diverse frisse designs en fraaie kleuren. De topkoffer is dan niet alleen handig, maar tevens een stijlvolle aanvulling op uw scooter.

Topkoffer of kinderzitje bestellen

Wilt u snel op pad? Als u de topkoffer of het kinderzitje vandaag voor 16.00 uur bestelt, heeft u het morgen al in huis(mits op voorraad)! Hulp nodig bij het maken van een goede keuze? Neem contact met ons op.