• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Windschermen voor uw scooter

Windschermen bieden tijdens het rijden bescherming tegen regen en wind. Ook in de zomer biedt het windscherm op uw scooter bescherming tegen hinderlijke insecten. Daarnaast krijgt uw scooter een exclusievere uitstraling door middel van het juiste windscherm. Bij Zandri hebben wij een ruim assortiment windschermen van verschillende merken en in verschillende uitvoeringen, zoals helder of smoke. Lees ook onze keuzehulp windschermen.
Gebruik de linker kolom om sneller het juiste artikel te vinden. Komt u er niet uit? Spreek ons aan op de chat rechtsonderin uw scherm.

Windschermen

Soorten scooter windschermen

Zandri heeft een zeer ruim assortiment in scooter windschermen. Allereerst kunt u kiezen in hoogtes, al naargelang de uitstraling en het comfort dat u wenst:
• Laag windscherm
• Medium windscherm
• Hoog windscherm
Daarnaast kunt u uw eigen stempel drukken op het uiterlijk van het scooter windscherm. Welk model wilt u? Wilt u uw windscherm in een kleur? Wilt u een windscherm met print op uw scooter? De keuze is bij Zandri zeer uitgebreid. U kunt onze servicemedewerkers altijd om advies vragen bij het kiezen van het beste en mooiste windscherm.

Bevestigingsset windschermen

Vrijwel alle scooter windschermen worden naast een uitgebreide handleiding ook geleverd met een bevestigingsset. Mocht u een bevestigingsset voor uw scooter of brommer los willen kopen, dan hebben wij voor u naast meerdere bevestigingssets ook diverse onderdelen voor de bevestiging van uw windscherm.

Bestel bij ons uw windscherm en bevestigingsset gemakkelijk online. Voor al uw vragen neemt u contact met ons op via de contactpagina. Monteert u het windscherm zelf? Bij Zandri hebben wij handige montage video's gemaakt die u laten zien hoe een windscherm gemonteert wordt.