• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Windschermen voor uw scooter

Sommige mensen zijn van mening dat windschermen alleen op retro scooters te vinden zijn. Dit is zeker niet waar. Als je kijkt naar de moderne scooters, dan zijn deze ook gewoon voorzien van een windscherm. Een windscherm is allesbehalve saai en oudbollig. Een windscherm heeft handige voordelen, waaronder het tegenhouden van de wind en van stof tijdens het rijden. Ook heeft het een handige functie bij regen. Het zorgt ervoor dat je minder nat wordt. Het is dus een belangrijk en onmisbaar onderdeel op een scooter en daarom zijn er ook verschillende type windschermen te koop.

Windschermen

Verschillende type windschermen

Het hangt altijd af van de voorkeur van de rijder welk windscherm hij of zij aan een scooter wil bevestigen. Daarnaast heb je ook scooters die al standaard voorzien van een windscherm. Zo kun je kiezen uit lage windschermen, medium windschermen en hoge windschermen. Meer exclusief zijn de Smoke windschermen. Met een windscherm zorg je ervoor dat je veel comfortabeler op een scooter kunt rijden en dat je door wind en weer kunt gaan met de scooter.

Lage windschermen

Lage windschermen zijn erg populair. Je ziet dit type windschermen vooral voorbij komen op scooters die door jongeren worden gereden. Doordat deze schermen zo laag zijn, kun je er goed overheen kijken en biedt het al voldoende bescherming tijdens het rijden. In de winter ervaar je minder kou op je lichaam tijdens het rijden en tijdens de zomermaanden biedt het windscherm een goede bescherming tegen insecten en tegen de wind. Met deze lage schermen geef je een scooter een exclusieve uitstraling. Natuurlijk kun je ook kiezen uit verschillende merken, waaronder Piaggio One en Vespa Sprint. Scooter windschermen zoals deze lage windschermen bieden comfort tijdens het rijden en zien er sportief uit.

Medium windschermen

Medium windschermen zijn net iets hoger dan de lage windschermen waardoor ze net wat meer bescherming bieden tegen wind en insecten, regen en kou tijdens het rijden. Een van de belangrijkste voordelen van de medium windschermen is dat je er makkelijk overheen kan kijken en dat ze een hip uiterlijk geven aan de scooter. Het maakt dan ook niet uit of je een wat modernere scooter hebt of een ouder model. Medium windschermen zijn altijd wel toe te passen. Ook de medium windschermen zijn te verkrijgen in verschillende merken, zoals Vespa en G-Dink. Het handige van deze schermen is dat je alle bevestigingsmaterialen erbij krijgt. Zo kun je het windscherm van je scooter makkelijk en snel vervangen.

Hoog scooter windscherm

Een hoog scooter windscherm biedt je de beste bescherming tijdens het rijden. Doordat het scherm zo hoog is, ben je tijdens het rijden extra beschut en is het een uitstekende bescherming tegen wind, insecten en zelfs tegen de kou. Met het hoge scherm vang je wel wat meer wind waardoor je benzineverbruik misschien een beetje hoger is, maar veel in vergelijking met de andere schermen zal het niet zijn. Deze schermen bieden een uitstekende bescherming en daar gaat het om. Scooters kunnen vrij snel zijn op de weg en daardoor is het prettig om een betrouwbaar scherm te hebben waarmee je jezelf kunt beschermen tijdens het rijden.

Smoke windschermen

Smoke windschermen zijn moderne getinte windschermen. Deze scooter windschermen zijn zowel in trek op de moderne elektrische scooters als op een retro scooter. Universele windschermen zoals deze kunnen worden gezien als een grote zonnebril. Ze bieden een uitstekende bescherming tegen de zon en daarnaast biedt het ook dezelfde mogelijkheden als de andere soorten scooter windschermen. Deze schermen zien er prachtig uit en zij ook makkelijk te bevestigen. Een nadeel kan wel zijn dat je in het donker minder goed kunt zien.

Windschermen voor ieder type scooter

Scooter windschermen zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Het is altijd aan te raden om te kiezen voor de windschermen die goed bij je wensen passen. Daarnaast speelt het ook een grote rol om te kijken naar wanneer je altijd op straat bent. Als je bijvoorbeeld veel overdag rijd en in de volle zon, dan kan een Smoke windscherm goed zijn.

Waarom je nieuwe Windscherm bij Zandri bestellen?

Bij Zandri ben je aan het juiste adres voor je windschermen. Voor elk type scooter kun je hier terecht voor nieuwe windschermen. Met jarenlang ervaring op het gebied van scooter onderdelen staat de kanten service ook altijd voor je klaar om je te adviseren over de schermen. Je profiteert altijd van de laagste prijzen en daarnaast wordt het aanbod altijd up to date gehouden. Zandri is een grote speler op de markt als het gaat om de verkoop van scooter onderdelen zoals de windschermen. De windschermen zijn helemaal nieuw en als je ze hier aanschaft, krijg je ook alle onderdelen erbij die nodig zijn om de windschermen goed te bevestigen. Veiligheid gaat voorop en daarom zijn alle onderdelen goed getest zodat je veilig de weg op kunt. Het bestellen is makkelijk en door gebruik te maken van handige filters kom je snel uit bij de schermen die je nodig hebt. Ga nu voor de mooiste windschermen voor jouw scooter.