• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Luchtfilter of oliefilter van uw scooter of brommer tijdig vervangen

Luchtfilters en oliefilters zijn belangrijke onderdelen voor alle motorvoertuigen. Is het luchtfilter niet in orde, dan komt er vervuilde lucht bij de verbrandingsmotor. Naast andere storingen, zal uw brommer of scooter meer brandstof gaan gebruiken. Voorkom problemen door tijdig onderhoud! Om het juiste en passende onderdeel voor uw scooter te vinden, gebruikt u de kolom aan de linkerkant. Hier selecteert u eenvoudig het merk en type scooter. Kunnen wij u helpen? Spreek ons aan op de chat rechtsonderin het scherm!

Luchtfilters en oliefilters

Oliefilter tijdig vervangen

Ook een oliefilter is van belang voor de levensduur van het motorblok. De bewegende delen van de motor krijgen de beste smering met schone olie zonder roetdeeltjes, metaaldeeltjes en stof. Het oliefilter vangt deze vervuiling op, totdat het filter verzadigd is. Omdat luchtfilters en oliefilters na verloop van tijd verzadigd raken, moet u beide regelmatig vervangen.

Zandri levert luchtfilter en oliefilter per merk

Zandri levert scooter onderdelen voor alle merken en typen scooters en brommers. Ook voor het juiste oliefilter kunt u terecht bij Zandri. Door de resultaten binnen luchtfilters en oliefilters te filteren kunt u bepalen welke filters of welke filterelementen u nodig heeft. Heeft u advies nodig? Bel dan gratis met één van onze monteurs.

Powerfilter scooter

Een powerfilter op de scooter ziet er mooi uit en het filter laat meer lucht door. Dit kan bij een goede afstelling de scooter meer snelheidgeven. Een powerfilter wordt ook wel racefilter genoemd. Powerfilters zijn het meest zinvol met een terugloopuitlaat/sportuitlaat.