• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Zakelijk bestellen

Bent u professioneel actief in de tweewielerbranche? Heeft u een scootergarage of een bezorgbedrijf? Vraag dan een zakelijke account bij ons aan. U kunt zelf account aanmaken op de Zandri website. Daarna stuurt u een e-mail naar info@zandri.nl met uw bedrijfsgegevens en kamer van koophandel registratienummer. Wij checken de gegevens en bij goedkeuring wordt uw account omgezet naar zakelijk. U ontvangt dan een vaste korting op uw bestellingen.

Zakelijk bestellen

Bent u proffesioneel actief in de tweewielerbranche? Heeft u een scootergarage of een bezorgbedrijf? Vraag dan een zakelijke account bij ons aan. U kunt een zelf account aanmaken op de website Daarna stuurt u een e-mail naar info@zandri.nl met uw bedrijfsgegevens en kamer van koophandel registratienummer. Wij checken de gegevens en bij goedkeuring wordt uw account omgezet naar zakelijk. U ontvangt dan een vaste korting op uw bestellingen. 

Veel gestelde vragen

Ja dat kan, als u zakelijk actief bent in de tweewielerbranche en dit ook zo vermeld staat op uw kvk-registratie. 

Nee dit is niet mogelijk. U dient vooraf te betalen. Wel kunt u gebruik maken van de achteraf betaalservice van Afterpay.

U kunt zelf een account aanmaken op onze website. Vervolgens stuurt u een e-mail met uw kvk- nummer en eventuele extra gegevens van uw bedrijf. Zodra blijkt dat u inderdaad zakelijk actief bent in de tweewielerbranche wordt uw account omgezet naar zakelijk. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.

Nee dit is niet mogelijk. Zandri factureert altijd inclusief btw. Ook als de bestelling over de grens wordt geleverd.

Meer vragen?