• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Retourneren

Hoe retourneer ik een artikel?

Bij de factuur van uw bestelling krijgt u het retourformulier + retourlabel als bijlage in uw mailbox. U hoeft vooraf geen melding te maken als u iets wil retourneren. U vult het retourformulier in en het retourlabel plakt u op de doos, dan kunt u het vervolgens afgeven bij een van de 2600 postkantoren. Het artikel wordt GRATIS naar ons opgestuurd! Geen formulier meer? Download hem hier:


Schade / foutieve levering / gemonteerd / garantie?

Heeft u een product ontvangen met schade, een ander product ontvangen dan besteld, reeds door u gemonteerd of wilt u het product aanmelden voor garantie? Mail dan uw bestelnummer, een omschrijving en foto’s van het product naar info@zandri.nl Stuur het pakket nog niet retour, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via de mail.


Geld terug

Na beoordeling en goedkeuring van uw retour zal het betaalde bedrag direct teruggestort worden (dit duurt +/- 3 werkdagen). Ruilen voor een ander artikel, maat of kleur is niet mogelijk. U dient een nieuwe bestelling te plaatsen. 


Status van de retourzending

Wij houden u graag op de hoogte. Naast bestellingen natuurlijk ook bij retouren. Wij sturen u een notificatie bij ontvangst, verwerking en verzending van de door u bestelde producten.


Hoe lang heb ik te tijd om iets retour te sturen?

U heeft bij ons 30 dagen de tijd om te belissen of u het artikel wilt houden of retourneren.


Retourneren vanuit het buitenland

De kosten voor het retourneren vanuit het buitenland komen voor eigen rekening., u vult het retourformulier in en kiest zelf de vervoerder. u kunt het vanuit het buitenland retourneren naar het volgende adres:

De Ren 15
6562JJ
Groesbeek, Nederland.


Retour voorwaarden

Wij garanderen dat u voor alle geretourneerde artikelen uw geld terug krijgt, op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie worden geretourneerd (niet gemonteerd). Indien het product niet aan uw wensen voldoet, kunt u het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en, in originele verpakking, aan ons retourneren, u heeft hier 30 dagen bedenktijd voor. Indien een artikel is beschadigd of gebruiks-/montagesporen heeft, wordt een retour niet geaccepteerd en volgt geen restitutie van de (volledige) aanschafwaarde. In overleg met de klant wordt de verdere afhandeling bepaald (artikel blijft in principe eigendom van de klant). Zorg dat u het artikel goed verpakt voor de retourzending; Zandri is niet verantwoordelijk voor de levering van de retourzending of eventuele transportschade.


Kan ik een artikel ruilen?

Ruilen voor een ander artikel, maat of kleur is niet mogelijk. U dient een nieuwe bestelling te plaatsen. 


Ik kan niet printen, wat nu?

Heb je geen printer? Doe een briefje in de doos met de reden van retour, je bestelnummer en contactgegevens. Schrijf dan het antwoordnummer zelf op de doos. Gebruik hierbij als adres het antwoordnummer of het adres op het verzendlabel, verzending is dan gratis.