• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Gereedschap

Gereedschap voor uw scooter of brommer koopt u in de Zandri webshop. Het juiste gereedschap waarmee u gemakkelijk uw onderdelen kunt monteren voor het onderhoud aan uw scooter of brommer. Natuurlijk kunt u in de Zandri webshop ook terecht voor al uw scooteronderdelen en brommeronderdelen. Nadat uw bestelling is geplaatst, wordt uw gereedschap of onderdeel zo snel mogelijk geleverd. Heeft u vragen? U kunt ons eenvoudig aanspreken op de chat rechtsonderin het scherm.

Gereedschap / ijzerwaren

Montage van scooteronderdelen

Voor het sleutelen aan uw scooter of brommer heeft Zandri het juiste gereedschap in het assortiment. Alle schroeven, boren, sleutels en tangen zijn in onze webshop verkrijgbaar. Het gereedschap en alle onderdelen die u vindt in de Zandri webshop zijn origineel en van de beste kwaliteit, zodat u er van overtuigd kunt zijn dat u alleen het beste voor uw scooter of brommer in huis haalt. Zorg er altijd voor dat u het juiste gereedschap gebruikt als u aan uw scooter of brommer gaat sleutelen. Alleen dan houdt u de kwaliteit van uw tweewieler intact.

Inrichting werkplaats

Een echte sleutelaar heeft thuis het juiste gereedschap en materiaal voor zijn eigen scooter- of brommerwerkplaats. Voor de inrichting van uw werkplaats verkoopt Zandri onder andere:
- accessoirekasten
- vakkenkasten
- motorsteunen
- motorbloksteunen
- testkasten
en meer! Zo kunt u in uw eigen werkplaats professioneel aan uw scooter of brommer sleutelen en elk onderdeel vervangen dat te vinden is in de Zandri webshop!