• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Zadels en buddyseats

Het zadel van een scooter of brommer wordt ook wel ‘buddy’ genoemd. De buddyseat kan geschikt zijn voor alleen de bestuurder óf voor de bestuurder en een extra passagier. Het verschilt per scooter of u de luxe mogelijkheid heeft om een passagier te vervoeren door extra ruimte op de buddy. Bij Zandri hebben we een groot assortiment verschillende buddyseats en toebehoren. Gebruik de linker kolom op de pagina om sneller naar het juiste product te navigeren. Ook selecteert u hier uw merk en type scooter om het passende artikel te vinden. Toch advies nodig? Wij helpen u graag, spreek ons aan op de chat rechts onderin het scherm.

Zadels / buddyseat

Soorten zadels en buddyseats

Ons assortiment bestaat uit een grote en diverse hoeveelheid zadels en buddyseats. Voor een goed en duidelijk overzicht is een rangschikking gemaakt:

  • Zadels
  • Buddyseats
  • Buddydek/zadelovertrek
  • Toebehoren zadels en buddy

Onder zadels vindt u zadels die geschikt zijn voor eenmansvervoer. Heeft u echter een scooter of brommer waarbij u tevens een passagier achterop kunt nemen? Daarvoor hebben wij onder de categorie ‘buddyseats’ een divers aanbod aan zadels.

Onderhoud zadels en buddyseats

Bij ons heeft u onder meer de keuze uit leren zadels of zadels gemaakt uit carbon. Zowel leer als carbon zijn slijtvaste materialen. Dat neemt echter niet weg dat uw buddy in de loop der tijd kan verouderen en slijtageplekken kan vertonen. Bij een scheur in het zadel kunt u een nieuwe buddyhoes plaatsen. Buddyhoezen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en prints. Een nieuw zadel is nodig wanneer de oude versleten is of bij vocht of scheuren in het zadel.

Bekijk het assortiment zadels en buddyseats en bestel gemakkelijk online het zadel dat bij uw scooter of brommer past! Kunt u advies gebruiken? Spreek ons aan op de chat of ga naar contactpagina. Bij Zandri helpen wij u ook graag op weg bij de montage van brommer en scooter onderdelen. Hiervoor bekijkt u onze handige montagevideo's.