• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Kappenset en plaatwerk

Met de kappenset staat of valt de uitstraling van uw scooter of brommer. U kunt de complete kappenset vervangen en uw scooter er totaal anders uit laten zien. Ook kunt u bepaalde delen vervangen, zoals voorfronten, de luchthappers of de onderspoiler, bijvoorbeeld vanwege een beschadiging. Zoek in de linker kolom eenvoudig op het merk en type van uw scooter om het juiste onderdeel te vinden. Om u te helpen bij de montage hebben we bij Zandri montage video's voor u gemaakt.  Heeft u een vraag over een product? Spreek ons aan op de chat rechtsonderin het scherm!

Kapdelen / beplatingsets

Kappenset van de beste merken

Om plaatwerk of kappenset van een scooter te vervangen dient u exact het juiste type te gebruiken. Niet alleen moet de vorm exact passen, ook de kleur moet gelijk zijn als u de kap wilt monteren naast bestaand plaatwerk. Daarom levert Zandri originele kappensets voor Yamaha, Peugeot, Piaggio en nog veel meer merken aan. Kunt u de juiste kappenset niet vinden? Neem dan contact op met een van onze monteurs.

Aandachtspunten bij het bestellen van kappensets

Voordat u een kappenset bestelt, moet u onder meer hierop letten:
- merk en type van uw scooter of brommer
- heeft uw scooter of brommer de originele kleur?
- wilt u speciale plaatwerkonderdelen toevoegen?
- vergeet niet om toebehoren en bevestigingsmateriaal bij te bestellen.

Snelle levering kappensets

Wilt u uw kappenset of plaatwerk onderdeel snel hebben? Wij hebben vrijwel alle modellen op voorraad. Bestel vandaag voor 12.00 uur een Yamaha Aerox kappenset en u heeft het morgen in huis. Ook een Zip kappenset of een Vespa kappenset kunt u bij ons bestellen. Wilt u uw scooter helemaal mooi afwerken? Kijk dan bij Optical styling en gadgets.