• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Bougies en bobines

Bij Zandri hebben we een groot aanbod in bougies en bobines. Zoek eenvoudig op merk en type scooter/brommer in de linker kolom. Zo vindt u eenvoudig het passende onderdeel voor uw scooter! Komt u er niet uit? Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste onderdeel. Spreek ons aan op de chat rechtsonderin het scherm, wij helpen u graag! Ook hebben wij handige montage video's om u op weg te helpen bij de montage van onderdelen en accessoires. 

Bougies / bobine / cdi units

Bougies voor scooters en brommers

Zijn uw scooter bougies of brommer bougies aan vervanging toe? Bij Zandri kunt u originele bougies van alle scooter- en brommermerken vinden, voor de beste prijs! Wij verkopen bougies voor scooters en brommers voor merken als Piaggio, Peugeot, Kymco en Sym en voor zowel 2-takt scooters en brommers als 4-takt scooters en brommers.

Bobine voor scooters en brommers

De bobine levert de hoogspanning die nodig is om een bougie een vonk te laten genereren. Bij Zandri kunt u terecht voor alle merken en types bobines voor uw scooter of brommer. Deze scooterbobines en brommerbobines zijn makkelijk te bestellen via de Zandri webshop en worden razendsnel geleverd!

Bougies onderdelen en toebehoren

U kunt bougies makkelijk zelf monteren op uw scooter of brommer. Bij Zandri kunt u niet alleen de bougie maar ook bevestigingsonderdelen en gereedschap, zoals een bougiesleutel, een bougiedop en bougiekap direct bestellen in de webshop. Voor andere motoronderdelen voor uw scooter of brommer kunt u terecht bij de categorie motoronderdelen.