• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Permission Machine

Omdat ons beeldmateriaal steeds vaker op het internet wordt gekopieerd zonder onze toestemming lopen wij en onze fotografen inkomsten mis. Dit zorgt er ook voor dat de exclusiviteit van ons beeldmateriaal afneemt. We doen beroep op Permission Machine omdat wij van mening zijn dat iedereen loon naar werken verdient.

 

Wij vragen aan Permission Machine om op het internet te zoeken waar onze foto’s overal voorkomen. Zij rapporteren dit waarop wij nakijken of de foto al dan niet is aangekocht door een bepaalde website. Indien dit niet het geval blijkt te zijn koppelen wij dit terug aan Permission Machine. Door samen te werken met Permission Machine kiezen we ervoor om dure advocatenkosten aan beide zijden te voorkomen en gezamenlijk tot een billijke oplossing te komen. Door middel van de betaaluitnodiging biedt Permission Machine u dus de mogelijkheid aan om een licentie voor het gebruik in het verleden te regelen waardoor wij alsnog een vergoeding krijgen.

Contact

Wij verzoeken om de volledige afwikkeling van een dossier van correspondentie tot sluiting, via Permission Machine te laten verlopen. Mocht u hierover vragen hebben neem dan contact op met legal@permissionmachine.com of 014 75 23 38. Permission Machine staat u graag te woord. Voor meer informatie over Permission Machine, ga naar permission machine