• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Visual Rights

Omdat ons beeldmateriaal steeds vaker op het internet wordt gekopieerd zonder onze toestemming lopen wij en onze fotografen inkomsten mis. Dit zorgt er ook voor dat de exclusiviteit van ons beeldmateriaal afneemt. We doen beroep op Visual Rights omdat wij van mening zijn dat iedereen loon naar werken verdient.

 

Wij vragen aan Visual Rights om op het internet te zoeken waar onze foto’s overal voorkomen. Zij rapporteren dit waarop wij nakijken of de foto al dan niet is aangekocht door een bepaalde website. Indien dit niet het geval blijkt te zijn koppelen wij dit terug aan Visual Rights. Door samen te werken met Visual Rights kiezen we ervoor om dure advocatenkosten aan beide zijden te voorkomen en gezamenlijk tot een billijke oplossing te komen. Door middel van de betaaluitnodiging biedt Visual Rights u dus de mogelijkheid aan om een licentie voor het gebruik in het verleden te regelen waardoor wij alsnog een vergoeding krijgen.

Contact

Wij verzoeken om de volledige afwikkeling van een dossier van correspondentie tot sluiting, via Visual Rights te laten verlopen. Mocht u hierover vragen hebben neem dan contact op met legal@visualrightsgroup.be of +32 3 304 74 26. Visual Rights staat u graag te woord. Voor meer informatie over Visual Rights, ga naar Visual Rights