• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Garantie

Zandri streeft ernaar om degelijke producten van een goede kwaliteit te leveren. Mocht er toch een product buiten uw schuld defect raken, dan kan het product in aanmerking komen voor garantie. Hoe dit in zijn werk gaat en of een defect product in aanmerking komt voor garantie kunt u lezen op deze pagina.

Zandri biedt op alle producten minimaal 2 jaar garantie op fabricagefouten.

Een garantieaanvraag indienen

1. Een garantieaanvraag kan alleen online worden ingediend. Dit werkt heel eenvoudig.
U gaat hiervoor naar de pagina https://www.retourneren.nl/zandri-garantie


2. Vul de gevraagde gegevens in en u ontvangt op werkdagen (kantoortijden) binnen 4 uur een reactie van de garantieafdeling. Zij laten u weten of het product in aanmerking komt voor garantie. In het geval dat het nader beoordeeld moet worden krijgt u een mogelijkheid een retourlabel te maken waarmee het product kan worden geretourneerd. Ook als het meteen duidelijk is dat het garantie betreft kan het nodig zijn het product retour te sturen. In dat geval willen wij het claimen bij de fabrikant.

3. Het retourlabel plakt u op de doos, het formulier vult u in en gaat in de doos.
Vervolgens brengt u het pakket naar een servicepunt van de door u selecteerde pakketdienst.
Zodra de retourzending bij ons is aangekomen wordt deze binnen 2 werkdagen in behandeling genomen.

4.Wordt er door onze garantieafdeling daadwerkelijk vastgesteld dat het product defect is geraakt door een fabricagefout, dan wordt het product gerepareerd of vervangen door een nieuw (gelijkwaardig) product. In de meeste gevallen neemt dit ongeveer een week in beslag, afhankelijk van het type product.  Geld terug is niet mogelijk, u krijgt een nieuw of gerepareerd product terug.


START HIER UW GARANTIE AANVRAAG


Let op

Garantie is van toepassing als een product defect raakt als gevolg van een fabricagefout en is niet van toepassing op “aan slijtage onderhevige producten” , “defect geraakte producten door onjuist gebruik” en “producten met schade die ontstaan is door onjuiste montage”.

Geen garantie maar u wilt iets retourneren, klik hier.

 

Veel gestelde vragen

Ja, Zandri biedt op alle producten 2 jaar garantie op productiefouten.

Nee niet zomaar. Eerst moet het product worden aangemeld voor garantie. Dit kunt u doen door een garantieaanvraag te starten op de pagina https://www.retourneren.nl/zandri-garantie 

Wij streven ernaar om een garantiebeoordeling binnen een week af te handelen. Het kan echter voorkomen dat het langer duurt. Bijvoorbeeld als het product gerepareerd moet worden of als het product ter beoordeling terug moet naar de fabrikant.

Meer vragen?