• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Optical styling

Scooter styling is dé manier om uw scooter – of brommer – nog mooier te maken en te customizen. Met accessoires, gadgets, racegaas of stickers maakt u uw scooter of brommer echt uniek. Bij Zandri hebben we verschillende categorieën zodat u snel het juiste product kunt vinden. Heeft u een vraag over een product? Laat het ons weten via de chat rechtsonderin uw scherm. Wij helpen u graag!

Optical styling/stickers

Vespa accessoires

Vespa is heer en meester in lifestyle en heeft dan ook een ruim aanbod aan vespa accessoires, vespa gadgets en vespa sleutelhangers. Ook van andere merken zijn in de Zandri webshop talloze accessoires te vinden. Zoek bijvoorbeeld ook styling voor Yamaha, Peugeot of Beta Ark.

Racegaas

Met racegaas kunt u de luchtopeningen en sleuven mooi afwerken en uw scooter of brommer een snelle look geven. Aluminium racegaas is gemakkelijk in elke vorm te buigen en verkrijgbaar in veel kleuren.

Stickers en gadgets

Stickers en stickersets kunnen de uitstraling van uw scooter of brommer helemaal ophalen. Kies de juiste stickerset die past bij uw type scooter en uw lifestyle. Op die manier is stylen wel heel gemakkelijk. Met de juiste gadgets maakt u uw persoonlijke uitstraling helemaal compleet.

Gemakkelijk online bestellen

Alle accessoires, gadgets, stickers en andere styling artikelen voor uw scooter of brommer kunt u gemakkelijk en snel online bestellen in de Zandri webshop. Vandaag voor 16 uur besteld is morgen in huis, mits de artikelen op voorraad zijn.