• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Uitlaten

Wanneer de uitlaat van uw brommer of scooter niet in orde is, merkt u dit direct aan de herrie of slechte prestaties. Bij Zandri hebben we een uitgebreid assortiment aan uitlaten en toebehoren.Van chroom, zwart of rvs uitgevoerde uitlaatbochten tot bevestigingssets: u bestelt het onderdeel dat u zoekt gemakkelijk en snel bij Zandri.nl. Gebruik de linker kolom om sneller het passende onderdeel te vinden. Lastig om het juiste artikel te vinden? Rechts onderin het scherm kunt u ons aanspreken op de chat. 

Uitlaten

Uitlaat scooter en meer

De uitlaat is een belangrijk onderdeel voor de prestaties van uw scooter Als de uitlaat van uw scooter niet in orde is, merkt u dat direct aan de herrie of aan verslechterde rij eigenschappen. Ga daarom naar Zandri om de juiste uitlaat, uitlaat demper, uitlaat pakking of hitteschild te kopen die past bij uw merk en type scooter. Kunt u tussen de uitlaten het juiste artikel niet vinden, neem dan contact op met onze servicehulplijn.

Uitlaat brommer

U herkent het geluid van uw brommer waarschijnlijk altijd direct. Maar dan wilt u ook het juiste geluid horen! Heeft u een nieuwe brommer uitlaat nodig, of wilt u dat het geluid meer gedempt wordt? Bestel dan in de Zandri webshop de juiste uitlaat of de juiste uitlaatdemper voor uw brommer. Ook hebben wij verschillende uitlaten voor klassieke / old timer brommers.

Is het onderdeel dat u zoekt op voorraad? Dan geldt, voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Ook hebben wij bij Zandri handige montage video's gemaakt om u op weg te helpen bij de montage van de uitlaat. Kunnen wij helpen bij het vinden van het juiste artikel of heeft u vragen over een artikel? Neem contact met ons op via de contactpagina.