• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Beschermhoes, zadelhoes of beenkleed

Beschermhoezen en beenkleden zorgen dat vocht, stof en weersinvloeden uw scooter of brommer niet aantasten of u dat uw comfortabel reist. Staat uw scooter of brommer veel buiten? Of gebruikt u hem tijdelijk minder? Bescherm de brommer of scooter dan met een goed passende beschermhoes. Zo blijft uw scooter langer mooi! Bij Zandri bestelt u een universele beschermhoes of een originele brommer- of scooter beschermhoes bij uw merk scooter of brommer. Gebruik de linker kolom om te filteren op merk en type zodat u sneller het juiste product vindt. Heeft u vragen? Spreek ons aan op de chat rechtsonderin het scherm, wij helpen u graag!

Beschermhoezen / beenkleden

Welke beschermhoes heeft u nodig?

  • Wilt u een universele hoes of een merkhoes?
  • Zoekt u een indoor of outdoor beschermhoes?
  • Welk merk en model heeft u?
  • Heeft uw scooter of brommer een windscherm?

De beste scooter beenkleden

Rijdt u een Piaggio, Vespa, of een ander merk scooter? Heeft uw scooter een hoog windscherm of juist niet? Wij leveren altijd een passende beenkleed. Een beenkleed die precies past op uw merk en model scooter universeel of origineel. Wij bieden beenkleden die u beschermen tegen stof, regen of kou én het beste passende beenkleed voor uw scooter in weer en wind.

Zadelhoes brommer

Voor bescherming van uw brommerzadel kunt u het best een beschermhoes gebruiken, als u de brommer weleens buiten heeft staan of hem een tijdje niet gebruikt. Het brommer zadel blijft dan het beste in conditie. Vraag advies over de best passende zadelhoes voor uw brommer aan onze deskundige monteurs.

Beenkleden en beschermhoezen

U vindt hier ook overige bescherming voor scooter- en brommerbezitters, zoals beenkleden, zadelhoezen en toebehoren en bevestiging.

Kunnen wij u ergens mee helpen? Om u op weg te helpen bij de montage van beenkleden kunt u kijken bij onze montage video's. Heeft u een vraag over een product? Neem contact met ons op via de klantenservice.