• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Valbeugels

Valbeugels maken uw scooter of brommer zowel mooier als veiliger. Met mooie sierbeugels maakt u de uitstraling van uw scooter helemaal áf. Denk bijvoorbeeld aan een mooie retroscooter met chromen voordrager en sissybar. Zoek eenvoudig op merk en type scooter in de linker kolom op de Zandri website. Zo vind u snel het onderdeel dat u zoekt. Wij hebben complette beugelsets, maar bijvoorbeeld ook afzonderlijke valbeugels en dragers. Ook bevestigingssets zijn bij ons verkrijgbaar. Hulp nodig bij het kiezen? Spreek ons aan rechtsonderin de chat!

Val/sierbeugels/dragers

Valbeugels

In de categorie Valbeugels hebben we onder meer achtervalbeugels, voorvalbeugels, oppakbeugels en voorspatbordbeugels. Wilt u het zich gemakkelijk maken? Kies dan voor een complete valbeugelset voor uw scooter voor onder andere de merken Vespa, Piaggio, Kymco, SYM en Peugeot.

Voordragers

Met een mooie voordrager in stijl ziet uw Vespa er helemaal in stijl uit en het is bovendien erg handig in het gebruik. Hiermee neemt u gemakkelijk en comfortabel een extra tas mee op de scooter.

Sissybars

Met een achterdrager, klapdrager of sissybar neemt u uw passagier op een stijlvolle en prettige manier mee onderweg. Bestel uw valbeugels of sierbeugels online voor 16:00 uur, en u heeft uw bestelling morgen in huis(mits op voorraad).

Kunnen wij u helpen? Voor het maken van de juiste keuze of bij vragen over een artikel neemt u contact met ons op via de contactpagina. Monteert u de onderdelen zelf? Bij Zandri hebben wij handige montage video's gemaakt om u op weg te helpen.