• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Veilige kabelsloten voor uw scooter

Een kabelslot kan uw scooter beschermen tegen diefstal. Voor de meeste scooterverzekeringen dient u een ART-slot van 3 of 4 sterren te hebben. U kunt bij uw verzekering controleren welk ART-slot u nodig heeft. Wanneer je tot aanschaf van een kabelslot overgaat, adviseren wij altijd om eerst goed te bedenken wat voor type slot het beste bij u past. Je hebt natuurlijk veel verschillende manieren om je scooter op slot te zetten, kettingsloten schijfremsloten griplock enz.

Kabelslot
Filters
Tonen als Rooster Lijst

20 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Rooster Lijst

20 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Goedgekeurde sloten voor uw scooter

Alle kabelsloten kunnen voor alle scooters gebruikt worden. Binnen Zandri.nl is er een ruime keuze aan diverse goedgekeurde sloten. Hierbij kunt u onder andere denken aan ART 3, 4 en 5 sterren. Wij raden u dan ook aan om tijdens het aanschaffen van een scooterslot rekening te houden met een ART3 of ART4 goedgekeurd slot. Deze goedgekeurde sloten worden getest door Stichting Art.

Meer informatie over de kabelsloten

Het veiligste is om te kiezen voor een dubbele variant. Bijvoorbeeld een schijfremslot en een kabelslot en het liefs nog met alarm. Heeft u meer vragen omtrent het aanschaffen van een slot voor uw scooter of brommer. Aarzel niet en neem contact met ons op.