• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Zuigerveren scooter

Zuigerveren zitten gemonteerd op de zuiger in de cilinder. De compressieveren zitten op de bovenste twee slots. De olieschraapveer als derde. De zuigerveren zorgen voor een goede afdichting tussen zuiger en cilinder. Daarnaast heeft de zuigerveer functies met betrekking tot de olie- en smeringsregulering en warmte-overdracht vanuit de compressieruimte via de zuiger naar de cilinderwand. De zuigerveren bepalen in hoge mate het rendement van de motor en moet hij onder extreme omstandigheden functioneren.

Zuigerveren
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 539

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 539

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Zuigerveren bestellen

Hoewel de kwaliteit van de motoren steeds beter wordt, blijven de zuigerveren een slijtageonderdeel. Wanneer de zuiger en cilinderwanden nog goed zijn, kunnen de zuigerveren versleten raken. Zodra het olieverbruik omhoog gaat of de prestaties afnemen, zou het kunnen zijn dat het tijd is voor nieuwe veren. Het vervangen van de zuigerveren is een specialistisch werk. Toch zijn er genoeg hobbyisten die kundig genoeg zijn de klus uit te voeren. Wij hebben meerdere video's op ons YouTube-kanaal waar wij laten zien hoe je de zuigerveren zelf kunt vervangen.

Zuigerveren voor je scooter of brommer kopen?

Ben je opzoek naar een specifieke zuigerveer of een zuigerveerset voor jouw scooter of brommer? Dan ben je bij Zandri op het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment zuigerveren en bieden een snelle levering. Wij hebben zuigerveren met sluitingen van verschillende typen in diverse maten. Zo vind je bij ons altijd de juiste zuigerveren voor jou desbetreffende cilinder. Naast zuigerveren hebben wij ook alle toebehoren, zoals:

Wij hebben naast de originele zuigerveren ook verschillende merken zuigerveren. Denk hierbij aan merken zoal; Polini, DMP, Airsal, Naraku of Malossi.

Zuigerveren scooter vervangen

Ga je de zuigerveren van je scooter of brommer zelf vervangen? Let dan goed op bij het losmaken van de zuiger. De circlips kunnen in het motorblok terechtkomen en dat kan erg veel schade veroorzaken. Ga voorzichtig te werk en zorg dat je de juiste gereedschappen in huis hebt als je de zuigerveren gaat vervangen. Mocht je er niet uit komen, neem dan gerust contact op met onze monteurs, zij helpen je graag!