• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Kettingslot Beschermhoes

Natuurlijk wilt u uw scooter goed beveiligen tegen diefstal. Echter is het zonde wanneer een zware ketting van het kettingslot zorgt voor beschadigingen aan de scooter. Een krasje op de lak is helaas snel gemaakt. Om dit te voorkomen zijn de meeste kettingen voorzien van een kettinghoes. Door dit omhulsel kan de ketting uw scooter niet bekrassen. Meet eerst de ketting op, zowel de totale lengte als de breedte van de schakels. Bepaal vervolgens of de beschermhoes om uw ketting past.

Kettingslot beschermhoes
Filters
Tonen als Rooster Lijst

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Rooster Lijst

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kettingslot Beschermhoes

Alle hangsloten kunnen voor alle scooters gebruikt worden. Binnen Zandri.nl is er een ruime keuze aan diverse goedgekeurde sloten. Hierbij kunt u onder andere denken aan ART 3, 4 en 5 sterren. Wij raden u dan ook aan om tijdens het aanschaffen van een scooterslot rekening te houden met een ART3 of ART4 goedgekeurd slot. Deze goedgekeurde sloten worden getest door Stichting Art.

Meer informatie over de hangslot

Het veiligste is om te kiezen voor een dubbele variant. Bijvoorbeeld een schijfremslot en een kettingslot. Heeft u meer vragen omtrent het aanschaffen van een slot voor uw scooter of brommer. Aarzel niet en neem contact met ons op.