• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Optical styling en customising van uw scooter of brommer met speciale lakken

Uw brommer of scooter stylen met speciale lakken, het spuiten van sjablonen, het kleuren van uw gloeilampjes, het accentueren van uw achterlichten, bij Zandri is de lak en verf die beschikbaar is in de webshop van de beste kwaliteit.

Spuitlak diverse / speciaal
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Brommer of scooter stylen

Zelf onderdelen van uw scooter of brommer stylen met onze speciale spuit lakken is goed te doen.
  • Wanneer u gebruik maakt van onze sjablonen set inclusief spuitlak is het belangrijk het onderdeel grondig schoon te maken met water en een ontvettend schoonmaakproduct. Daarnaast is het belangrijk dat u de aanwijzingen op de bus leest en dat u de spuitbus voor het gebruik goed schud. Na het gebruik ook even ondersteboven houden en de spuitknop schoonspuiten
  • Wanneer u gebruik maakt van onze sets voor het verven van uw gloeilampen of onze spuitbussen voor het accentueren van uw achterlichten, raden wij u aan de bijsluiter goed te lezen zodat u juist te werk kunt gaan.

Speciale Spuit lak/ spuitbussen en diverse verf benodigdheden

In de Zandri webshop kunt u terecht voor een breed aanbod spuitbussen voor uw scooter of brommer. Daarnaast verkopen wij lakstiften, primers, fillers en speciale lak voor de remklauw. Ook andere benodigdheden als ontvetter en poetsdoeken zij bij ons eenvoudig te bestellen.