• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Complete Kappenset

Met de kappenset staat of valt de uitstraling van uw scooter of brommer. U kunt de complete kappenset vervangen en uw scooter er totaal anders uit laten zien. Ook kunt u een bepaald deel vervangen, zoals voorfronten, de onderspoilers of de achterspoiler, bijvoorbeeld vanwege een beschadiging.

Complete kappensets
Complete Kappenset Met de kappenset staat of valt de uitstraling van uw scooter of brommer. U kunt de complete kappenset vervangen en uw scooter er totaal anders uit laten zien. Ook kunt u een bepaald deel vervangen, zoals voorfronten, de onderspoilers of de achterspoiler, bijvoorbeeld vanwege een beschadiging.

Kappenset origineel

Om plaatwerk of kappenset van een scooter te vervangen dient u exact het juiste type te gebruiken. Niet alleen moet de vorm exact passen, ook de kleur moet gelijk zijn als u de kap wilt monteren naast bestaand plaatwerk. Daarom levert Zandri originele kappensets voor diverse merken. Kunt u de juiste kappenset niet vinden? Neem dan contact met ons op dan gang wij ons best doen om toch een kappenset voor u te vinden.

Waar op te letten bij het bestellen van kappensets

Voordat u een kappenset bestelt, moet u onder meer hierop letten:
- merk en type van uw scooter of brommer
- heeft uw scooter of brommer de originele kleur?
- wilt u speciale plaatwerkonderdelen toevoegen?
- vergeet niet om toebehoren en bevestigingsmateriaal bij te bestellen.

Universele of imitatie kappensets

Als u uw kappenset geheel wilt vervangen hebben wij ook diverse universele kappensets. Deze kappensets zijn van een goede kwaliteit maar onze ervaring is dat de kleur niet altijd 100 % overeenkomt. Bestel vandaag voor 12.00 uur en u heeft het morgen in huis.