• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Scooter handvatten

Aan het stuur van uw scooter of brommer zijn handvatten een belangrijk onderdeel. Zo'n handvat is het natuurlijk belangrijk dat het de grip verbeterd maar daarnaast mag het er natuurlijk ook nog goed uitzien. Zie of merk je dat je handvatten versleten zijn of gewoon niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd, dan is het tijd om ze te vervangen. Bij het bestellen van handvatten is het vooral belangrijk om goed te kijken of de hanvatten geschikt zijn voor jou scooter of brommer of scooter. Lees dus altijd goed de beschrijving en de kenmerken die bij het product vermeld worden.

Handvatten
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 553

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 553

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Scooter handvatten en maten

U kunt bij ons een compleet assortiment hantvatten voor uw scooter of brommer bestellen en zelf monteren. U kunt het bijpassende handvat bij uw merk kopen bijvoorbeeld bij uw Vespa, Piaggio, Peugeot, Kymco of ander merk scooter of brommer. Twijfelt u of u of het door uw gekozen product wel past? Neem dan contact op met onze servicehulplijn. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Zelf uw handvat monteren?

U kunt de handvatten van uw scooter vaak zelf gemakkelijk op uw stuur monteren als u het juiste toebehoren en materiaal voor bevestiging heeft. Heeft u daarbij hulp nodig dan kunt u altijd contact opnemen met onze montage hulplijn:

Scooter handvatten vervangen

Veel van de door ons verkochte handvatten passen op meerdere sturen. Gebruik om te filteren de filters aan de linkerkant van deze website, hier kunt u behalve op merk en type ook bijvoorbeeld op kleur filteren. voor de montage hebben wij diverse instructie filmpjes op ons Youtube kanaal instructievideo montage scooter handvatten