• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Veilig hangslot voor uw scooter

Een hangslot is zeer belangrijk tegen diefstal van uw scooter. Voor de meeste scooterverzekeringen dient u een ART-slot van 3 of 4 sterren te hebben. U kunt bij uw verzekering controleren welk ART-slot u nodig heeft. De ketting zit in een stevige hoes zodat deze de scooter niet beschadigd tijdens gebruik. Wanneer je een kettingslot wilt kopen, adviseren wij om een zo lang mogelijke ketting te nemen (bijvoorbeeld 170cm). Daardoor kan je je scooter altijd ergens aan vast maken.

Hangslot voor ketting
Filters
Tonen als Rooster Lijst

16 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Rooster Lijst

16 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Goedgekeurde sloten voor uw scooter

Alle hangsloten kunnen voor alle scooters gebruikt worden. Binnen Zandri.nl is er een ruime keuze aan diverse goedgekeurde sloten. Hierbij kunt u onder andere denken aan ART 3, 4 en 5 sterren. Wij raden u dan ook aan om tijdens het aanschaffen van een scooterslot rekening te houden met een ART3 of ART4 goedgekeurd slot. Deze goedgekeurde sloten worden getest door Stichting Art.

Meer informatie over de hangslot

Het veiligste is om te kiezen voor een dubbele variant. Bijvoorbeeld een schijfremslot en een kettingslot. Heeft u meer vragen omtrent het aanschaffen van een slot voor uw scooter of brommer. Aarzel niet en neem contact met ons op.