• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Touren met uw Simson

Het is natuurlijk prachtig om een mooi stuk te gaan rijden met uw Simson. Mooie weilanden, gezellige terrasjes en oneindig veel rij plezier. Het is daarnaast natuurlijk belangrijk dat u onderweg geen problemen krijgt. Zandri helpt u hierbij, door middel van heel veel onderdelen voor uw Simson kunt u uw Simson te allen tijde in top conditie houden.

Onderdelen Simson
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Geschiedenis van Simson

Simson is een Duits bedrijf dat begonnen is met het produceren van wapens, auto’s, fietsen en scooters. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is het bedrijf overgenomen van een joodse familie. In deze tijd is de naam een aantal keren veranderd door de Nazi’s en de communisten. De naam Simson is daarna geïntroduceerd naar aanleiding van de productie van de scooters in die tijd. In de jaren daarna produceerde Simson ook wapens en lopen. Het bedrijf werd officieel opgericht in 1856 onder de naam Simson & Co. In 1896 werd de eerste stoommotor gebruikt bij het produceren van deze scooters, hierdoor kon Simson nu ook fietsen (1896) en auto’s (1907) gaan produceren. Simson staat ook bekend om zijn Supra race wagen.

 

Accessoires voor uw Simson.

Bij Zandri hebben wij tevens heel veel accessoires die uw rij plezier kunnen vergroten of de montage een stuk makkelijker maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld:

 

Sleutelen aan uw oldtimer.

Er is natuurlijk niets leuker dan sleutelen aan uw oldtimer, daarom hebben wij bij Zandri heel veel onderdelen en producten die u helpen bij het sleutelen. En heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons altijd bellen of mailen.