• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Kilometertellerkabel scooter / bromfiets

Een kilometertellerkabel is aan slijtage onderhevig. Doordat de tellerkabel altijd aangedreven wordt door de telleraandrijver maakt hij letterlijk veel meters. Doordat de kilometertellerkabel gemonteerd zit in aan het voorwiel en door en langs een aantal kapdelen naar de cockpit loopt via een verende voorvork, is het logisch dat door al deze bewegingen de tellerkabel  relatief vaak kapot gaat.
Kilometerteller kabels
Kilometertellerkabel scooter / bromfiets Een kilometertellerkabel is aan slijtage onderhevig. Doordat de tellerkabel altijd aangedreven wordt door de telleraandrijver maakt hij letterlijk veel meters. Doordat de kilometertellerkabel gemonteerd zit in aan het voorwiel en door en langs een aantal kapdelen naar de cockpit loopt via een verende voorvork, is het logisch dat door al deze bewegingen de tellerkabel  relatief vaak kapot gaat.

Verschillende kwaliteit tellerkabel

Een tellerkabel is een veel verkocht product bij Zandri. Aangezien de montage van een tellerkabel vaak best arbeidsintensief is adviseren wij om een fabrieksoriginele kabel te monteren. Een replica / imitatie kilometertellerkabel van een a-kwaliteit is ook een prima alternatief. Een b of c- kwaliteit lijkt ons niet raadzaam om te monteren; zeker als het prijsverschil niet al te groot is.