• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Handvatverwarming

Handvatverwarming aan het stuur van uw scooter of brommer is een erg comfortabele optie. Een handvatverwarming-set mag natuurlijk de grip van uw handvat niet verslechteren en daarnaast mag het er natuurlijk ook nog goed uitzien.

Handvatverwarming
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Handvatverwarming en maten

U kunt bij ons een handvatverwarmingsset voor de handvatten uw scooter of brommer bestellen en zelf monteren. U kunt het bijpassende handvat bij uw merk kopen bijvoorbeeld bij uw Vespa, Piaggio, Peugeot, Kymco of ander merk scooter of brommer. Wij hebben ook een groot aantal universele producten. Twijfelt u of u of het door uw gekozen product wel past? Neem dan contact op met onze servicehulplijn. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Zelf uw handvatverwarming monteren?

U kunt de handvatverwarming van het handvat op uw scooter vaak zelf gemakkelijk op uw stuur monteren als u het juiste toebehoren en materiaal voor bevestiging heeft. Heeft u daarbij hulp nodig dan kunt u altijd contact opnemen met onze montage hulplijn: 0900-7600900 of bekijk onze montage video.

Universele handvatten

Veel van de door ons verkochte handvatten passen op meerdere sturen. Gebruik om te filteren de filters aan de linkerkant van deze website, hier kunt u behalve op merk en type ook bijvoorbeeld op kleur filteren.