• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Bezorgboxen en bezorgtassen

Bezorgboxen en bezorgtassen zijn speciaal ontwikkeld voor bezorgers om producten te vervoeren. Ze worden gebruikt door bezorgers in verschillende sectoren, zoals de retail, de voedselindustrie en de logistiek. Een bezorgtas kopen is een goede keuze voor het vervoeren van kleine tot middelgrote producten en bieden een goede oplossing om producten te vervoeren. Bezorgtassen zijn meestal gemaakt van stevig materiaal zoals polyester of nylon en kunnen worden gemaakt met verschillende functies zoals verstelbare schouderriemen, externe zakken en verstelbare sluitingen. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Bezorgboxen / bezorgtassen
Filters
Tonen als Rooster Lijst

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Rooster Lijst

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bezorgtas kopen?

Als je op zoek bent naar een bezorgtas, dan heb je meerdere opties. Je kunt er een kopen bij een winkel die gespecialiseerd is in verpakkingsmateriaal of je kunt er een online bestellen. De prijzen variëren, afhankelijk van het materiaal waaruit de tas is gemaakt. Denk aan stevig katoen, vinyl of leer. Ook het formaat en het design spelen een grote rol bij de prijs. Over het algemeen kun je een goede bezorgtas al voor een betaalbaar bedrag kopen.

Bezorgbox nodig?

Bezorgboxen zijn speciale kasten waarin online bestelde producten kunnen worden afgeleverd. Deze boxen kunnen bijvoorbeeld buiten een huis of gebouw worden geplaatst, waardoor er geen persoonlijk contact is tussen de afzender en de ontvanger. Bezorgboxen kunnen ook vervoerd worden met een auto, brommer, fiets, enzovoorts. Als er voedsel mee vervoerd wordt, wordt dit vervoerd in bezorgboxen van speciaal materiaal om eten goed koud te houden onderweg, of juist om een maaltijd lekker warm te houden. Bezorgboxen worden steeds populairder, omdat ze een veilige en gemakkelijke manier bieden om online bestelde goederen af te leveren. De boxen kunnen soms zelfs worden uitgerust met sloten, zodat alleen de ontvanger toegang heeft tot het product. Dit voorkomt diefstal en verzekert dat de bestelling veilig op de juiste locatie wordt afgeleverd. Bezorgboxen kunnen ook worden gebruikt om kleinere producten zoals post, bloemen, groenten en fruit af te leveren.

Wat is een pizzakoffer?

Een pizzakoffer is een koffer die wordt gebruikt om pizza's te transporteren. Het bestaat meestal uit een box voor op brommer of fiets, of uit een tas geschikt om pizza's te bezorgen. De pizzakoffer of pizzatas is meestal gemaakt van karton, hout en/of plastiek. Ze zijn ontworpen om pizza's warm en vers te houden tijdens vervoer.

Professioneel maaltijden bezorgen met de scooter

Professioneel maaltijden bezorgen met een scooter is noodzakelijk voor ieder bedrijf wat maaltijden of boodschappen aan huis levert. Professionele maaltijdbezorgers zijn vaak restaurants, Take-aways en cateringbedrijven. Als bedrijf moet je ervoor zorgen dat de bestellingen op tijd, hygiënisch en op de juiste temperatuur worden bezorgd.

Bezorgboxen in vele soorten en maten

Er zijn vele soorten en maten bezorgboxen, afhankelijk van wat je zoekt. Er zijn plastic bezorgboxen met luchtdichte deksels die geschikt zijn voor het transporteren van voedsel, dranken en andere kwetsbare producten, evenals kartonnen bezorgboxen, die stevig en stapelbaar zijn en ideaal zijn voor het verpakken van producten. Er zijn ook speciale bezorgboxen, die zijn ontworpen om voedsel of dranken warm of koud te houden, zelfs tijdens het transport, of er zijn bezorgboxen met isolerende voering, die helpen bij het voorkomen dat producten warm worden of bevriezen tijdens transport. Er zijn ook speciale bezorgboxen voor het verzenden van breekbare items zoals glaswerk of kleine elektronische apparaten. Naast bezorgboxen heeft Zandri ook koffers en fietsmanden in het assortiment.

Bezorgbox scooter

Een Bezorgbox voor op de scooter is een vervoersbox waardoor het mogelijk wordt om gemakkelijk en snel bezorgingen te doen. Het is een eenvoudig te installeren kastje dat aan het stuur van een scooter bevestigd kan worden. De Bezorgbox heeft ruimte voor meerdere items en is voorzien van een sluiting dat alleen bezorgers toegang geeft tot de box. De box kan mogelijk ook vergrendeld worden na het afleveren van de goederen. Dit is een handige manier om maaltijden te bezorgen. De Bezorgbox kan ook zijn uitgerust met een temperatuurregelaar, waarmee bezorgers zorgen dat de goederen op de juiste temperatuur bezorgd worden.