• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Integraalhelmen

De Zandri webshop heeft een breed assortiment Integraalhelmen voor de scooter- brommerrijders. Al onze helmen zijn veilig en geschikt voor gebruik op de openbare weg. Uiteraard zijn deze ook allemaal voorzien van een ECE-keurmerk. Lees meer over het vinden van de juiste helm in onze keuzehulp helmen. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag, spreek ons aan op e chat rechtsonderin het scherm.

Integraal helmen
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 50

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 50

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Optimale bescherming met een integraalhelm

Scooterrijders moeten zich goed beschermen wanneer ze een ritje willen maken. Een manier om een goede bescherming te garanderen, is het dragen van een helm. Je hebt verschillende type helmen waar je uit kunt kiezen. Elke helm ziet er weer nét wat anders uit en heeft andere functies. Een integraal helm beschermt het volledige hoofd, omdat de helm het hoofd volledig bedekt. In tegenstelling tot andere helmsoorten zoals de jethelm heeft een integraalhelm een kinstuk waardoor ook de onderkant van je hoofd goed beschermd zal blijven. Het kinstuk is in tegenstelling zoals bij de systeemhelmen niet opklapbaar. Dit is een groot voordeel. Mocht er een ongeluk plaatsvinden is je hoofd te allen tijde goed afgedekt. De integraalhelm biedt daarom ook de beste bescherming tijdens een ongeluk. De integraalhelm is niet gevoelig voor wisselende weersomstandigheden en dempt harde geluiden. Omdat dit type helm niet gevoelig is voor wisselende weersomstandigheden en het hoofd altijd lekker warm zal houden kan dit door sommige dragers in de zomer ook als een nadeel worden ervaren. Het kan voor sommige dragers wat te heet voelen, maar het is uiteindelijk toch afwegen wat je belangrijker vindt. Het is niet te ontkennen dat je met de integraalhelm de beste protectie krijgt. Tegenwoordig worden er ook integraalhelmen aangeboden met een luchtventilatiesysteem, helder vizier of gekleurd vizier. Een integraalhelm heeft tevens een aerodynamische vorm.

Integraalhelm kopen

Wanneer je een integraalhelm wilt kopen zijn er een aantal factoren waar je op moet letten. Een aantal van deze factoren zijn persoonsgebonden. Het is belangrijk dat je daarom eerst goed je wensen op een rijtje hebt zodat je weet wat je precies zoekt. Wil je een integraalhelm scooter kopen of ga je jouw integraalhelm gebruiken wanneer je op een crossmotor gaat rijden. Als je op een crossmotor gaat rijden is het vaak van belang dat je het buitengeluid zoveel mogelijk tegenhoudt. Wij adviseren dan ook een crosshelm. Als je gaat rijden op het circuit is het van essentieel belang om je concentratie zo goed mogelijk te waarborgen. Je kiest dan een integraalhelm met een optimale geluidsdemping. Wanneer je een integraalhelm vooral zult gebruiken bij het rijden op de scooter kan een geïntegreerd zonnevizier juist heel prettig zijn. Een ingebouwd zonnevizier is niet alleen handig om je tegen felle zonnestralen te beschermen, het houdt ook vervelende vliegjes uit je zichtveld.

Waar let je op bij het uitzoeken van een integraalhelm

  1. Ben jij een scooterrijder of bezit je een crossmotor? Of beide? De behoefte kunnen verschillen, dus kies een integraalhelm die past bij jouw wensen.
  2. Wat zijn jouw voorkeuren op het gebied van design en kleur?
  3. Wat is jouw maat? Meet je hoofdomtrek voordat je een integraal helm koopt.

De juiste maat integraalhelm

Zoals hierboven all even kort genoemd is het belangrijk dat je de juiste maat helm uitkiest. Je wilt natuurlijk een optimale bescherming en de helm moet ook lekker zitten tijdens het rijden. Weet je al wat jouw maat is? Top. Ben je er niet helemaal zeker over en wil je dit toch nagaan? Volg dan onderstaande tips.

Meten is weten

Meet met een meetlint eerst het breedste gedeelte van je hoofd. Maak een cirkel met het meetlint rondom de omvang van je hoofd en zorg dat je het gedeelte meet van je voorhoofd dat net boven je wenkbrauwen valt. Het is te adviseren dit proces een aantal keer te herhalen. Wanneer je elke keer op dezelfde afmeting uitkomt zit je hoogstwaarschijnlijk goed. Vraag eventueel om hulp zodat je zeker weet dat je straks over de juiste afmeting beschikt.

Match de afmeting met de maat

Wanneer je ziet hoeveel cm de omtrek is, kan je in de maattabel kijken en zien welke maat bij het aantal cm hoort. Wanneer je weet welke helm je wilt kopen is het ook aan te raden om in de maattabel te kijken van de helm in kwestie. Het kan zijn dat door het model de maten net iets afwijken.

Ruim assortiment Integraalhelmen

Bij Zandri.nl beschikken wij over een groot assortiment integraal helmen. Onze helmen beschikken ook over het ECE-keurmerk. Het ECE-keurmerk is zeer belangrijk voor het garanderen van de bescherming die een integraalhelm kan bieden.

Wij bieden voornamelijk integraalhelmen aan van de merken MT Helmets en Vito Helmets. Beide merken voldoen aan het ECE-keurmerk. Ook heb je in beide merken een zeer groot assortiment waar je uit kunt kiezen. De integraalhelmen worden aangeboden in verschillende kleuren en patronen. Per helm is er een duidelijke omschrijving beschikbaar zodat je de juiste integraal helm kunt uitzoeken die aansluit op jouw wensen. Wil jij een zonnevizier dat wel of niet geïntegreerd is? Wat voor binnenvoering sluit het beste aan op jouw wensen? Wat is het maximale gewicht dat jouw nieuwe integraalhelm mag wegen? Wil je wel of geen ingebouwd luchtventilatie systeem? De specificaties worden per helm zeer overzichtelijk aangegeven zodat jij een goede keuze kunt maken bij jouw volgende aankoop. Heb je toch nog twijfels en wil je graag wat extra hulp, neem dan even contact op. Wij helpen je graag verder.