• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Integraal helm


De Zandri webshop heeft een breed assortiment Integraalhelmen voor de scooter- brommerrijders. Al onze helmen zijn veilig en geschikt voor gebruik op de openbare weg. Uiteraard zijn deze ook allemaal voorzien van een ECE-keurmerk. Lees meer over het vinden van de juiste helm in onze keuzehulp helmen. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag, spreek ons aan op e chat rechtsonderin het scherm.

Integraal helmen
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 57

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 57

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

ECE-keurmerk intergraalhelm

De afkorting ECE staat voor ‘Economic Commission for Europe’. De activiteiten van de ECE bestaan onder andere uit het opstellen van richtlijnen waar producten aan moeten voldoen. Ook de manier van testen wordt door de commissie voorgeschreven.

Voordat een integraalhelm het ECE-keurmerk krijgt moet de helm getest worden. Normaal wordt de kwaliteit van producten door steekproeven gecontroleerd. Het ECE verplicht echter dat elke lading helmen gecontroleerd wordt. Daarbij worden een paar helmen van de productielijn meegenomen en opnieuw aan de voorgeschreven testen onderworpen. Doorstaan deze hoofddeksels de testen niet, dan wordt de hele lading afgekeurd.

intergraal helm

De integraal helm wordt ook wel klokhelm genoemd. Vanaf de jaren zeventig werd de integraalhelm erg populair onder motorrijders en scooterrijders. De integraalhelm bescherming voor de ogen en het gezicht en heeft een comfortabel pasvorm, aangezien hij het hoofd volledig beschermd wordt ook tegen weersinvloeden. Voor brildragers is een integraalhelm echter lastig: men moet de bril afnemen voor men de helm op- of afzet. .


Gevallen met de helm?

Bent u met uw scooterhelm of brommerhelm op in botsing gekomen of gevallen? Als de helm meer dan een tikje heeft opgevangen, moet u hem waarschijnlijk vervangen. Het dempende vermogen van het materiaal binnen in de helm kan sterk verminderd zijn.

Maatvoering intergraalhelm

Het is van groot belang dat uw helm de juiste maat heeft. Alleen wanneer een helm goed past, is hij effectief bij een eventuele val. De maat helm die u nodig heeft is makkelijk te achterhalen via deze maatvoeringstabel. Voordat u de helm definitief in gebruik neemt, moet u hem bovendien passen.