• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Scooter standaard

Altijd makkelijk om jouw scooter ergens weg te zetten door middel van een goede standaard. Het zou zeer zonde zijn als jouw mooie scooter om zou vallen. Er zijn verschillende soorten standaarden verkrijgbaar voor op jouw scooter. In dit categorie hebben we  verschillende soorten standaarden.

Zij / middenstandaard

Verschillende soorten scooter standaarden

Een scooter standaard is altijd handig als je ergens naar toe gaat en jouw scooter wilt wegzetten. Het soort standaard dat je kiest, is afhankelijk van jouw smaak, behoefte en budget. De standaarden zijn voor allerlei scooters verkrijgbaar. Bij Zandri helpen we je graag bij het vinden van de juiste scooter standaard. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan helpen we je graag verder bij jouw keuze.

Soorten scooter standaarden

Bij Zandri verkopen we verschillende soorten scooter standaarden. Denk aan een middenstandaard of zijstandaard. Daarnaast verkopen we ook verschillende onderdelen die bij de standaard horen. Het zou zonde zijn om een gehele nieuwe standaard te kopen als er slechts 1 onderdeel van kapot is. Ook een combinatie van een midden- en zijstandaard is beschikbaar, mocht je het fijn vinden om jouw scooter op deze verschillende manieren weg te zetten. De standaarden bij Zandri worden vanuit voorraad geleverd en zijn over het algemeen goed beoordeeld. Daarnaast kun je gemakkelijk retourneren.