• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

kinderzitje scooter

Een kinderzitje voor een scooter of brommer wordt gebruikt om veiliger een kind te kunnen vervoeren. De buddyseat kan geschikt zijn voor alleen de bestuurder óf voor de bestuurder en een extra passagier. Het verschilt per brommer of scooter of u de mogelijkheid heeft om een passagier te vervoeren en of u de mogelijkheid heeft om een kinderzitje te monteren.

Kinderzitjes
Filters
Tonen als Rooster Lijst

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Rooster Lijst

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Soorten kinderzitjes

Ons assortiment bestaat uit een aantal goedgekeurde kinderzitjes universele en kinderzitjes die maar op enkele typen passen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende andere opties om passagiers te vervoeren zoals:
  • Zadels
  • Buddyseats
  • Buddydek/zadelovertrek
  • Toebehoren zadels en buddy

Onder zadels vindt u zadels die geschikt zijn voor eenmansvervoer. Heeft u echter een scooter of brommer waarbij u tevens een passagier achterop kunt nemen? Daarvoor hebben wij onder de categorie ‘buddyseats’ een divers aanbod aan zadels.


Onderhoud aan kinderzitjes

Bij ons heeft u onder meer de keuze uit een leren of carbon kinderzitje. Zowel leer als carbon zijn slijtvaste materialen. Dat neemt echter niet weg dat uw kinderzitje in de loop der tijd kan verouderen en slijtageplekken kan vertonen. Een nieuw zadel is nodig wanneer de oude versleten is of bij vocht of scheuren in het zadel. Veiligheid gaat altijd voor dus controleer uw kinderzitje regematig

Bekijk het assortiment kinderzitjes en bestel gemakkelijk online kinderzitje dat bij uw scooter of brommer past.

Mocht u nu toch tegen problemen aan lopen tijdens de montage dan kunt u contact op nemen met onze montagehulplijn of onze montage filmpjes bekijken.