• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Bevestig een kabel of kettingslot aan een muuranker

Om diefstal te voorkomen, bevestigen veel scooterrijders hun ketting- of kabelslot aan een anker. Hierdoor maakt je het vrijwel onmogelijk voor dieven om deze scooter te ontvreemden! Dit anker wordt geleverd met stevig bevestigingsmateriaal zodat het deze uitstekend vast zit aan de muur of de vloer. De bijgeleverde bouten zijn keilbouten. Deze zijn slechts 1 keer te monteren en naderhand niet meer los te schroeven. Kunnen wij u ergens mee helpen? Spreek ons aan op de chat of neem contact op via de contactpagina.

Muuranker
Filters
Tonen als Rooster Lijst

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Rooster Lijst

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Goedgekeurde sloten voor uw scooter of brommer

Binnen de gemotoriseerde tweewielerwereld is er een ruime keuze aan diverse sloten. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

Een kettingslot is verplicht voor iedere scooter. Het veiligste is echter om te kiezen voor twee type sloten. Bijvoorbeeld een schijfremslot en een kettingslot. Daarnaast raden wij u aan om bij aanschaf van een scooterslot rekening te houden met een ART3 of ART4 goedgekeurd slot. Deze goedgekeurde sloten worden getest door Stichting Art. Hiermee is uw scooter verzekerd tegen diefstal. Kijk altijd wel even na in de polisvoorwaarden van de verzekeringsmaatschappij of er nog extra eisen worden gesteld. 

Meer informatie over de sloten

Heeft u meer vragen over het aanschaffen van een slot voor uw scooter of brommer? Kijk bij onze Keuzehulp kettingslot of de Keuzehulp schijfremsloten. Toch nog een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op.