• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen voor uw Solex

Zoekt u onderdelen voor uw Solex? Er rijden erg veel Solex fietsen rond in Nederland maar ook ver daar buiten. Er zijn ook veel Solex-verhuurbedrijven, waar mensen met complete groepen per persoon een Solex huren, gewoon om er een ritje op te maken. Dat komt omdat het pure nostalgie is. Solex begon ooit met de productie van carburateurs, maar is vooral bekend geworden door de gemotoriseerde fietsen. De motorblokken van Solex zijn erg gevoelig, dus onderhoud is belangrijk. Is er iets aan vervanging toe? Met onderdelen van Zandri is dat geen probleem! Nog makkelijker het juiste onderdeel vinden? Zoek via onze technische tekeningen.

Onderdelen Solex

Hoe zoekt u onderdelen voor uw Solex?

Het onderhouden en vervangen van onderdelen is erg belangrijk, ook bij kleine motoren, zoals die van Solex. Wij hebben geprobeerd in deze categorie zoveel mogelijk onderdelen overzichtelijk bij elkaar te zetten Als u via deze technische tekeningen uw onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw Solex!

Onderdelen en accessoires

Voor alle verschillende types Solex zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek.