• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Medium hoog windscherm

Een medium windscherm biedt tijdens het rijden natuurlijk geen volledige bescherming tegen regen en wind. In de zomer biedt het medium hoge windscherm op uw scooter bescherming tegen hinderlijke insecten. Uw scooter krijgt door een windscherm een exclusievere uitstraling.

Windschermen medium
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Soorten windschermen

Liever een hoger of juist een lager windscherm? Zandri heeft een zeer ruim assortiment in scooter windschermen. Allereerst kunt u kiezen in hoogtes, al naargelang de uitstraling en het comfort dat u wenst:
• Laag windscherm
• Medium windscherm
• Hoog windscherm
Daarnaast kunt u uw eigen stempel drukken op het uiterlijk van het scooter windscherm. Welk model wilt u? Wilt u uw windscherm in een kleur? Wilt u een windscherm met print op uw scooter? De keuze is bij Zandri zeer uitgebreid. U kunt onze servicemedewerkers altijd om advies vragen bij het kiezen van het beste en mooiste windscherm.

Bevestigingsset medium windscherm

Vrijwel alle medium windschermen worden naast een uitgebreide handleiding ook geleverd met een bevestigingsset. Mocht u een bevestigingsset voor uw scooter of brommer los willen kopen, dan hebben wij voor u naast meerdere bevestigingssets ook diverse onderdelen voor de bevestiging van uw windscherm.

Montage medium windscherm

De montage van een medium hoog windscherm is een secuur werkje. Wij hebben voor deze rubriek diverse montage filmpjes online. Met een originele windscherm bent u verzekerd van een goede pasvorm. Bestel uw windscherm online voor 12.00 uur, en u heeft uw bestelling morgen in huis!