• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Luchtfilterelementen voor uw scooter of brommer

Luchtfilterelementen zijn het belangrijkste onderdeel van de luchtfilter. Is het luchtfilterelement niet in orde, dan komt er vervuilde lucht bij de verbrandingsmotor. Naast andere storingen, zal uw brommer of scooter meer brandstof gaan gebruiken. Voorkom problemen door tijdig onderhoud! Om het juiste en passende element voor uw luchtfilter te vinden, gebruikt u de kolom aan de linkerkant. Hier selecteert u eenvoudig het merk en type scooter. Kunnen wij u helpen? Spreek ons aan op de chat rechtsonderin het scherm!

Luchtfilterelementen
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 496

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 496

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Zandri levert luchtfilter per merk

Zandri levert scooter onderdelen voor alle merken en typen scooters en brommers. Ook voor het juiste oliefilter kunt u terecht bij Zandri. Door de resultaten binnen luchtfilters en oliefilters te filteren kunt u bepalen welke filters of welke filterelementen u nodig heeft. Heeft u advies nodig? Bel dan met één van onze monteurs.

Powerfilter scooter

Een powerfilter op de scooter ziet er mooi uit en het filter laat meer lucht door. Dit kan bij een goede afstelling de scooter meer snelheidgeven. Een powerfilter wordt ook wel racefilter genoemd. Powerfilters zijn het meest zinvol met een terugloopuitlaat/sportuitlaat.