• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Bezorging naar opgegeven adres in Nederland

Heeft u de bezorger gemist?
Als u op het moment van lvering niet thuis bent, dan wordt uw pakket bij de buren afgeleverd. Als de buren ook niet de mogelijkheid hebben om uw pakket in ontvangst te nemen, dan wordt het pakket naar een  PostNL servicepunt in de buurt gebracht. U wordt hiervan op de hoogte gebracht middels een briefje in uw brievenbus. U heeft hierna 1 week de tijd om het pakket op te halen bij het betreffende PostNL servicepunt .Lukt het niet om het pakket binnen 7 dagen af te halen, dan wordt het pakket weer retour gezonden naar Zandri.

Let er op dat u uw legitimatiebewijs meeneemt wanneer u uw pakket gaat ophalen.

Uw pakket door iemand anders laten ophalen?
Als u zelf niet in staat bent om uw pakket af te halen bij het toegewezen PostNL servicepunt , kunt u er ook voor kiezen om dit te laten doen door iemand die u kent. Dit doet u door middel van de betreffende persoon te machtigen op de achterzijde van het briefje waarop staat bij welk PostNL kantoor uw pakket ligt.

Brievenbuspakketje

Wij zullen proberen uw pakketje als een brievenbuspakketje te versturen. Het pakket zal in dat geval gewoon bij u in brievenbus vallen. Dit lukt niet in alle gevallen omdat we de levertijden zoals vermeld op de website maar tot +/- 16.00 uur kunnen garanderen. U ontvangt een e-mail met track & trace code zoals u van ons gewend bent zodat u kunt volgen waar uw pakket zich bevindt. Omdat op dit moment niet vooraf met zekerheid kunnen zeggen of wij uw pakket als brievenbuspakketje kunnen versturen kunnen wij u ook geen aangepast tarief voor deze dienst aanbieden.